Atlikėjų duetas pasirodė su regio elementais papildytu kūriniu „Side By Side“ per Niujorke „Madison Square Garden“ arenoje vykusius MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimus.

Paskutinėmis pribloškiančio pasirodymo akimirkomis N. Minaj ir A. Grande parklupdė du šokėjus ir nulenkė jų galvas, taip sukurdamos sekso sceną primenantį vaizdą. Pavyzdžiui, Kim Kardashian pasirodymo pabaigoje akivaizdžiai negalėjo apsispręsti, kaip reaguoti į tokį gestą.

Kameros užfiksavo, kaip šalia jos sėdėjusių Kanye West ir Jonathan Cheban ji paklausė: „Ar turėtume atsistoti?“

Šį skandalingą pasirodymą 23-ejų metų dainininkė A. Grande pradėjo dainuodama ir mindama dviratį. Popmuzikos atlikėja segėjo baltą liemenėlę ir mūvėjo prie jos derančias pižamines kelnes. Plaukus buvo susirišusi į pamėgtąją arklio uodegą.

Netrukus pasirodė ir 33-ejų metų N. Minaj. Į sceną ji įžengė dėvėdama išties įspūdingą kostiumą. Neįtikėtinų apvalumų savininkė buvo apsitempusi rausvą triko ir apsiavusi tokios pat spalvos siaurais aukštaauliais baitais.

Šios įspūdingų formų repo atlikėjos atliekama „Anaconda“ pernai laimėjo geriausio hiphopo stiliaus muzikos vaizdo klipo apdovanojimą. Jo atliekami kūriniai „Starships“ ir „Super Bass“ taip pat susilaukė įvertinimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)