JAV baleto artistė porą metų kartkartėmis susitikinėdavo su M. Jaggeriu, tačiau žymusis dainininkas aiškiai davė suprasti, kad jos vesti neketina.

Visgi kai M. Hamrick pastojo per šiais metais vykusį koncertinį grupės turą po Pietų Ameriką, roko muzikos legenda patikino moterį, kad tinkamai ja pasirūpins.

Kaip skelbia „The Daily Mirror“, M. Jaggeris pateikė M. Hamrick teisiškai įpareigojančius pasižadėjimus kas mėnesį skirti 13 tūkst. eurų viršijančias sumas ir nupirkti namą, kur tik ji pageidautų.

Sumą, mokamą iki vaikui sueis 18 metų, turėtų sudaryti beveik 3 mln. eurų.

M. Hamrick šiuo metu gyvena Niujorke, bet svarsto apie namo įsigijimą Konektikute, kuriame gyvena jos šeima, arba Los Andžele, kuriame gyvena M. Jaggeris.

Šis sandoris primena su modeliu iš Brazilijos Luciana Gimenez, jo septyniolikmečio sūnaus Lucaso motina, sudarytą susitarimą.

Vyriausiai M. Jaggerio dukrai Karis dabar 45-eri metai. Jos motina – aktorė Marsha Hunt.

Antrajai dukrai Jade – 44-eri. Jos motina – buvusi M. Jaggerio žmona Bianca Jagger.

Dar keturis vaikus M. Jaggeriui pagimdė modelis Jerry Hall.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)