Kone daugiausia kritikos užsienio naujienų portalas Dailymail.co.uk skyrė televizijos žvaigždei Farrah Abraham. Mergina apdovanojimų ceremonijos raudonuoju kilimu žengė apsirengusi it animacinių filmų superherojė. Mėlynu sijonėliu, raudonu korsetu bei sidabro spalvos batais pasipuošusi Farrah nustelbė kitas garsenybes išskirtiniu pasirinkimu.

Farrah Abraham

Ne ką mažiau kritikos strėlių buvo nutaikyta ir į modelį Stellą Maxwell. Mergina apdovanojimuose pasirodė lyg grįžusi į praeitį, į hipių laikus. Stella pasipuošė smulkiais raštais margintu kostiumėliu: platėjančiomis kelnėmis ir pilvą apnuoginančia palaidine.

Stella Maxwell

Aukso spalvos kelnėmis, sidabriniu švarku ir ryškiai geltonais plaukais pasipuošusi atlikėja Cassie taip pat nepraslydo pro mados policijos akis. Jos įvaizdį stilistai taip pat priskyrė prie blogiausių šių metų MTV WMA apsovanojimų įvazdžių.

Cassie

Tiesa, užsienio žiniasklaida išskyrė ir stilingiausias viešnias. Liaupsėmis buvo apipilta Britney Spears, Beyonce, Nicki Minaj ir daugelis kitų pasaulinių garsenybių.

Kam atiteko MTV WMA statulėlės, sužinokite čia.

MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijos akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)