Netrukus svetainė www.JustLeslie.com, reaguojant į situaciją, tapo neprieinama.

Nustatyta, kad programišiai prieigą prie svetainės gavo per aktorės išmanųjį telefoną arba „iCloud“ paskyrą, kurioje galima internete laikyti nuotraukas ar kitą informaciją bei ją tvarkyti bet kuriuo „Apple“ įrenginiu.

„Apple Inc“ (AAPL.O) atstovai ir aktorės agentas kol kas situacijos nekomentuoja.

Aktorės svetainėje paskelbta ne tik itin asmeninių nuotraukų, bet ir vaizdo medžiagos apie Sinsinačio zoologijos sode po incidento su mažamečiu nužudytą gorilą Harambe.

Po incidento 48 metų aktorė sulaukė didelio gerbėjų palaikymo. Liepą socialiniame tinkle „Twitter“ ji tapo rasistinių patyčių auka.

„Tai, kaip elgiamasi su Leslie Jones... Tiesiog šlykštu. Rasistiška ir seksistiška. Pasibjaurėtina. Neapykantą kurstantys nusikaltimai. Tikrai ne vaikų žaidimai“, – socialinėje žiniasklaidoje teigia muzikantas Questlove Gomezas.

Juostos „Vaiduoklių medžiotojai“, kurioje vaidino L. Jones, režisierius Paulas Feigas parašė: „Tai kas vyksta, yra absoliuti nesąmonė. Troliai, nekentėjai, „juokdariai“... jūs apgailėtini“.

2014 metais „Apple“ patvirtino, kad programišiai per „iCloud“ paskyras nutekino garsenybių, tarp kurių ir aktorė Jennifer Lawrence, nuotraukų.

„Apple“ sakė, kad taip nutiko įsilaužus į paskyras, kur saugojama asmeninė informacija, o ne tiesiogiai pažeidus „Apple“ sistemas.

Po vaidmens filme „Vaiduoklių medžiotojai“ L. Jones kurį laiką nesinaudojo socialiniu tinklu „Twitter“, nes jame sulaukė daug rasistinių komentarų ir patyčių. Reaguodamas į susiklosčiusią situaciją, jis kelias kenkėjų paskyras blokavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją