Pora atlikėja ir tuometinis jos šokėjas tapo 2011-aisiais, po trejų metų jiedu buvo trumpam išsiskyrę.

Kaip rašo portalas People.com, nors J. Lopez ir C. Smartas pasuko skirtingais keliais, jie vis tiek ir toliau nutarė palaikyti draugiškus santykius.

„Nieko dramatiško neįvyko, tiesiog santykiai natūraliai nutrūko. Jie ir toliau matosi, išliks draugais. Tačiau jie nebe kartu. Viskas baigėsi draugiškai“, – žurnalistams pasakojo artimas draugas.

# #dubsmash #starbucks #chipotle #yogapants #morestarbucks #yasssss #whitegirlsanthem

A video posted by Beau Smart (@beaucaspersmart) on Feb 2, 2016 at 4:51pm PST

Po to, kai žiniasklaidoje pasirodė naujienos apie skyrybas, pramogų portalas TMZ.com paskelbė, jog, jų žiniomis, skyrybų iniciatorė buvo J. Lopez.

J-Lo pseudonimu dar vadinama žvaigždė anksčiau buvo susituokusi su dainininku Marcu Anthony, su kuriuo susilaukė dvynių. Sūnui ir dukrai šiuo metu aštuoneri.

J. Lopez ir C. Smarto skyrybos buvo daugeliui labai netikėtos, mat dar prieš dešimt dienų jiedu fotografavosi drauge su M. Anthony bei jo žmona Shannon De Lima.

Kol kas nei dainininkė, nei buvęs jos mylimasis skyrybų nekomentuoja.

Nuotraukų albume - poros draugystės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)