Kaip rašo „Daily Mail Online“, jauną moterį sprinteris į lovą prisiviliojo parodydamas savo įspūdingą pilvo presą ir legendinę pozą, kurią jis demonstruoja pasiekęs finišą pirmas.

Duodama atvirą interviu (beje, moteris visiškai nekalba angliškai, todėl pokalbis su žurnalistu vyko naudojantis Google Translate), J. Duarte papasakojo, kaip ją išvargino seksas su atletu viengulėje lovoje, kaip jis slapta merginą įsivedė į olimpinį kaimelį ir kaip U. Boltas sekso metu vertė klausytis nešvankios Rihannos dainos „Work“.

Ir nors U. Boltas yra vadinamas sprinto karaliumi, jųdviejų seksas labiau panašėjo ne į trumpą distanciją, o tikrą maratoną, trukusį ne vieną valandą.

Taip pat dvidešimtmetė gražuolė sakė, jog žymusis sugulovas žadėjo ją pakviesti į pasimatymą, tačiau vėliau ji suvokė, jog tai tebuvo gražūs žodžiai: „Dabar suprantu, jog moteris jis renkasi taip pat greitai, kaip ir aukso medalius“.

Pora susipažino Rio De Žaneiro naktiniame klube „All In“, kur sportininkas atvyko atšvęsti gimtadienio. J. Duarte linksminosi su draugių kompanija, tačiau U. Boltas vis artėjo prie būrelio gražuolių ir jų dėmesį patraukė savo atletišku kūnu.

„Galiausiai jis stovėjo priešais ir, pasikėlęs marškinėlius, demonstravo savo ištreniruotą pilvo presą. Nebuvau mačiusi nieko panašaus, norėjau jį paliesti. Pasijutau nuostabiai. Jo raumenys buvo akmens kietumo. Iš pradžių net nesupratau, kad tai – Usainas Boltas“, – „Daily Mail Online“ pasakojo sekso skandalą sukėlusi J. Duarte.

Vėliau jiedu seksualiai judėjo šokių aikštelėje iki paryčių. Kai jau ketino išvykti, U. Boltas pasiuntė savo asmens sargybinį prie 20-metės studentės ir paprašė, kad ji sutiktų vykti drauge.

„Iš pradžių vaidinau sunkiai prieinamą merginą, tačiau vėliau palūžau. Kai tik įsėdome į taksi, Usainas karštai mane pabučiavo. Vykome į olimpinį kaimelį, kur ne Olimpiados dalyviai nėra įleidžiami po 9 valandos vakaro,“ - atviravo studentė.

Bet kuriuo atveju, jiems pavyko pergudrauti apsaugą – į olimpinį kaimelį pora pateko įlipusi į leidimą įvažiuoti turintį oficialų žaidynių autobusą.

„Buvau nustebusi, kad jis manęs nenusivežė į kokį prabangų viešbutį, tačiau mano sąmonę užtemdė aistringi jo bučiniai – bučiavomės visą kelią. U. Bolto kambarys buvo tvarkingas, tačiau jame buvo dvi viengulės lovos, kurios sportininkui buvo gerokai per trumpos. Miegant jo kojos kyšojo pro lovos galą.

Su čempionu brazilė bendravo per Google Translate programėlę jo telefone. Vėliau bėgikas ėmė leisti mėgstamiausią savo muziką ir anot J. Duarte, žodžių nebereikėjo. Pora perėjo prie veiksmų.

„Man atrodo, jog Rihannos daina „Work“ yra jo mylėjimosi muzika, nes jis leido ją nuolat. Seksas buvo aistringas ir karštas. Nors U. Bolto kūnas – kaip tikro čempiono, apie jo daikčiuką taip nepasakyčiau. Tikėjausi, kad greit baigsime, tačiau tai buvo lėčiausias seksas, kurį esu patyrusi. Mylėjomės 40 minučių, po to padarėme trumpą pertrauką ir tęsėme seksą. Trečiam kartui nebebuvo jėgų“, – skandalą sukėlusią naktį prisimena brazilė.

Pasak jos, vėliau pora darėsi asmenukes, klausėsi muzikos iki 9 val. ryto, o vėliau U. Boltas meilužei padavė 100 eurų banknotą, kad ši išsikviestų taksi. Nors eurai nėra Brazilijos valiuta, taksistas juos mielai paėmė.

Gal niekas taip ir nebūtų sužinojęs apie U. Bolto žygdarbius bei neištikimybę, jei pati J. Duarte nebūtų siuntinėjusi asmenukių per Whatsapp programėlę ir jos nebūtų pasiekusios vietinių tabloidų.

Gėdos kamuojamas sportininkas net nedalyvavo Olimpiados uždaryme, vietoje to išskrido į Londoną ir ten vėl šėlo naktiniuose klubuose. Skelbiama, jog paryčiais į viešbutį jis išvyko su dviem nepažįstamosiomis.

Gimtojoje Jamaikoje atletas turi ilgametę mylimąją, 26-erių Kasi Bennett. Anksčiau sklido gandai, jog U. Boltas ketino jai pasipiršti, tačiau po pastarųjų savo nuotykių jau nėra aišku, ar jiedu vis dar pora.

Beje, pati J. Duarte neigia informaciją, jog yra vieno žiauriausių Rio narkotikų šulo, kurį policija nušovė šių metų pradžioje, našlė. Pasak brazilės, jiedu tik kurį laiką draugavo ir gaujos vadas nėra jos dviejų vaikų (kuriems vos dveji ir vieneri metai), tėvas.

Skurdžiai gyvenanti, tačiau per vieną akimirką visame pasaulyje žvaigžde tapusi tamsiaplaukė sako nesitikinti uždirbti iš šio sekso skandalo ir sako nesvajojanti apie tai, jog milijonierius sportininkas jai padės finansiškai.

„Net nežinojau, kad jis turi mylimąją ir yra toks mergišius. U. Boltas – gerai atrodantis vyrukas, didžiulė žvaigždė, tačiau elgiasi gėdingai. Tai man buvo gera patirtis, seksas – nuostabus, tačiau jaučiuosi tik viena iš daugelio, kuriomis jis pasinaudojo“, – sakė J. Duarte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)