Apie šiuos nuotykius pats U. Boltas nekalba, tačiau savo nuomonę drąsiai reiškia jo sesuo Christine Bolt-Hylton.

„The DailyMail“ praneša, kad kalbėdama telefonu iš savo gimtojo miesto Sent Andruso prie Kingstono (Jamaikoje) moteris sakė: „Esu įsitikinusi, kad Kasi [U. Bolto draugė] jau bus su tuo apsipratusi. Ji juk ne primą kartą pamatė tokias nuotraukas. Žmonės prašo su jais nusifotografuoti ir jis [U. Boltas] niekada neprieštarauja. Ji [Kasi] pratusi prie to, kad jis atsiduria visuomenės dėmesio centre. Nemanau, kad tarp jo ir tos brazilės kas nors įvyko.“

Taip U. Bolto sesuo pakomentavo savo brolio nuotraukas su studente Jady Duarte.

„Jis labai myli Kasi. Tikrai nerizikuotų statyti į pavojų jų santykių, – pridūrė ji. – Žiūrint į nuotraukas neatrodo, kad kas nors tarp jų galėjo įvykti.“

Paklausta, ar, jos manymu, Kasi supyks, Christine sakė: „Tai jaunos merginos nuotraukos. Žinau, kad ji supyks. Bet vėliau jie pasikalbės. Esu įsitikinusi, kad porai pavyks nugalėti visus sunkumus. Usainas nelinkęs išsisukinėti. Paprastai, kai kalbamės, jis pripažįsta, kad gali būti apkaltintas neištikimybe. Kiek man žinoma, jis niekada taip nesielgė. Kai dar buvo jaunesnis, mėgavosi merginų dėmesiu, bet užmezgęs rimtus santykius, nesąžiningai nesielgė.“

Paklausta, ar brolis turėtų atsiprašyti, Christine sakė: „Manau, Kasi apsiprato su vakarėlyje užfiksuotais kadrais. Už nuotraukas su mergina būtina atsiprašyti.“

Pačios studentės paskelbtose nuotraukose iki pusės apsinuoginęs U. Boltas guli su ja lovoje.

Moteris nuotraukoje yra dviejų vaikų motina, liūdnai pagarsėjusio Siaubūno Dinos slapyvardžiu žinomo narkotikų prekeivio našlė. Kaip pati sako, šiuo metu ji „miršta iš gėdos“.

„Jis tikrai nemeluos. Jis taip išauklėtas tėvų, – tvirtina Christine. – Motina labai stengėsi išauklėti jį doru žmogumi, todėl netikiu, kad jis ryžtųsi meluoti. Manau, jis su Kasi pasikalbės ir nutars, ką daryti toliau. Iš asmeninės patirties žinau ir kaip jam artimas žmogus galiu pasakyti, kad brolis vis įpainiojamas į su neištikimybe siejamas istorijas. Tikiu, kad Kasi ir Usainas aptars tai, kas įvyko, ir sugebės išsaugoti santykius. Jis turėtų jausti didesnę atsakomybę už savo veiksmus.“

Christine tvirtina nejaučianti dėl brolio gėdos ir priduria: „Tiesą sakant, nemanau, kad jis galėjo pasielgti netinkamai.“

Tam tikrų šaltinių teigimu, sprinto čempionas Rio de Žaneiro naktiniame klube šventė savo trisdešimtąjį gimtadienį. 7.00 val. vietos laiku jis, būdamas visiškai girtas, su studente Jady Duarte grįžo į sportininkams skirtus apartamentus.

Dvidešimtmetė dviejų vaikų motina J. Duarte padarė keletą asmenukių, kuriose įsiamžino su olimpinių žaidynių legenda. Nuotraukose U. Boltas ją bučiuoja ir laiko apkabinęs. Šiuos kadrus moteris išsiuntė draugams per „WhatsApp“ mobiliąją programėlę.

Dar vienas liudininkas taip pat patvirtino, kad į olimpinį kaimelį sportininkas grįžo apie 7.00 val. Jis buvo visiškai girtas. Su juo buvo brunetė ir dar du draugai.

Ilgametę partnerę turintis sprinteris iš Jamaikos šventė iškovojęs devynis aukso medalius. Sekmadienį paryčiais jis pasirodė Rio de Žaneiro Barra de Tijuca rajone esančiame klube. Bare jis apmokėjo daugiau nei tūkstančio eurų sąskaitą.

Klube U. Boltas intymiai šoko su paslaptinga brunete, bučiavosi su kita mergina ir parsivežė J. Duarte į apartamentus olimpiniame kaimelyje.

U. Boltas nedalyvavo olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje.

Pirmadienį jis atskrido į Londoną ir toliau iki 4.30 val. ryto vietos laiku linksminosi nuolatinėje įžymybių lankymosi vietoje, naktiniame klube „Cirque le Soir“.

J. Duarte turi du vaikus, kurių tėvas – Douglas Donato Pereira, žinomas Siaubūno Dinos slapyvardžiu. Jis kontroliavo narkotikų prekybą Rio de Žaneiro šiaurėje esančiame Faz Quem Quer rajone.

Žiaurumu garsėjantis Siaubūnas Dina buvo ieškomas kaip 10-ies kraupių nusikaltimų, įskaitant 2014-aisiais įvykdytą paauglės iš lūšnynų kankinimą ir nužudymą, organizatorius. Kovo mėnesį jis buvo nušautas policijos snaiperių.

Siaubūnas Dina buvo ieškomas ir dėl kitos paauglės nužudymo, jos vaikinui perėjus į kitą nusikaltėlių gaują.

Į devyniolikametę Raiana Dantas de Jesus buvo paleista 20 kulkų, kai jos vaikinas Leonardo da Costa paliko gaują ir prisijungė prie kitos, su savimi pasiimdamas narkotikus ir ginklus.

U. Bolto mylimoji K. Bennet - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)