Naujos vyro tatuiruotės nespalvotą nuotrauką Victoria paskelbė „Instagram“ paskyroje ir pradžiugino daugiau nei 12,1 mln. savo sekėjų.

Paaiškėjo, kad D. Beckhamo kūną papuošė piešinys, vaizduojantis žirgo galvą.

„Nuostabus meistro Marko Mahoney darbas @Shamrocksocialclub @davidbeckham Bučiniai ir linkėjimai iš Los Andželo“, – parašė V. Beckham.

Amazing artist Mark Mahoney @Shamrocksocialclub @davidbeckham X kisses from Los Angeles 🇺🇸😎 VB 🐴

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 21, 2016 at 12:27pm PDT

Skelbiama, kad naujausia tatuiruotė atsidūrė ant D. Beckhamo kaklo. Tai jau ne pirmasis kartas, kai vienas garsiausių pasaulio futbolininkų patiki savo kūną M. Mahoney. Šiais metais Los Andžele D. Beckhamas būtent šio meistro studijoje papuošė kulkšnį ir koją – piešinys primena rankomis susikibusius du angelus.

Keturis vaikus turintis sportininkas jau seniau atskleidė, ką reiškia jo kūną puošiantys piešiniai – kiekvienas iš jų ypatingas.

„Visos mano tatuiruotės turi prasmę – jos apie mano gyvenimą, žmoną, vaikus. Apie tuos, su kuriais noriu būti kartu kiekvieną akimirką. Žiūrėdami į mane, matote tatuiruotes. Matote, ką jaučiu Victoriai ir vaikams. Jie – dalis manęs“, – D. Beckhamas rašė autobiografinėje knygoje „David Beckham: My Side“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)