Vos prieš kelias dienas sprinterio sesuo pareiškė, kad ilgametė jo mergina Kasi Bennet puikiai tiktų jam į žmonas, o pats devynis aukso medalius iškovojęs sportininkas pastebėtas itin intymiai viename Rio de Žaneiro klube besilinksminantis su nepažįstama gražuole. Linksmybės buvo nufilmuotos.

Vaizdo įrašuose matoma, kaip sprinteris itin intymiai šoka su viena gražuole. Vienintelė problema – U. Boltas jau beveik trejus metus turi merginą, tad toks elgesys, švelniai tariant, nederamas. Be to, susidaro įspūdis, kad U. Boltas linksmybių nuo mylimosios net nebando slėpti.

Brazilijos naujienų portalas Globo.com skelbia, kad U. Boltas linksmybes pradėjo naktinio klubo VIP zonoje, tačiau netrukus atsidūrė bendroje šokių aikštelėje. Taip pat skelbiama, kad yra nuotraukų, kuriose kitą rytą U. Boltas pozuoja lovoje su nepažįstamąja – ir tai ne ta mergina, su kuria jis šėlo šokių aikštelėje.

„The Daily Mail“ rašo, kad nuotraukas po 30-ojo sprinterio gimtadienio internete išplatino 20 metų studentė iš Rio de Žaneiro Jady Duarte.

Ir pats U. Boltas sakė, kad po devintojo olimpinio aukso medalio ketina švęsti. Panašu, kad jis tikrai nejuokavo.

„Planuoju nemiegoti visą naktį ir iš širdies pasilinksminti. Kai pradedu, niekada nežinau, kaip ir kuo tai baigsis. Dar nežinau, kaip švęsiu, bet kol kas gimtadienis tikrai puikus“, – sakė pats sportininkas.

Vos prieš kelias dienas sprinterio sesuo Christine Bolt-Hylton „The Sun“ sakiusi besitikinti, kad brolis ves K. Bennet.

„Mes jau susipažinome, ji labai miela mergina ir idealiai tinka Usainui. Manau, kad nemenka tikimybė, jog pora jam grįžus iš Rio susižadės. Paskutinį kartą juos kartu mačiau kovo mėnesį restorane, atrodė labai laimingi. (...) Esu kalbėjusi su broliu apie šeimą, jis sakė norintis ją kurti. Pasiekė be proto daug, tad manau, kad dabar bus tinkamas metas ir šeimai. Šiuo metu jie kartu negyvena dėl įtemptos jo dienotvarkės“, – „The Sun“ pasakojo U. Bolto sesuo.

„Manau, kad Kasi – ta jo vienintelė“, – teigia Ch. Bolt-Hylton.

U. Boltas internete taip skelbė ir visą naktį trukusio vakarėlio su Švedijos rankinio komanda akimirkas. Vakarėlis vyko per 2012 metų Londono olimpines žaidynes.

Panašu, kad U. Bolto mamai toks sūnaus elgesys nepriimtinas.
J. Bolt praeitą savaitę atskleidė svajojanti, kad sūnus pagaliau išsilakstytų ir nurimtų.

„Tikiuosi, kad jis pagaliau nusiramins ir sukurs šeimą“, – teigia sprinterio motina.

U. Bolto mergina - nuotaukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)