Užsienio žiniasklaida skelbia, kad U. Boltas ir gražuolė K. Bennett susitikinėja daugiau nei dvejus metus. U. Boltas mylimąją vadina ypatingu žmogumi jo gyvenime.

K. Bennett – įspūdinga gražuolė, kurios kūno linkių galėtų pavydėti net Kim Kardashian. Smėlio laikrodžio tipo figūrą turinti 26-erių mergina mielai puošiasi trumpomis ar aptemptomis suknelėmis, o savo nuotraukas publikuoja socialiniame tinkle „Instagram“.

Pastaruoju metu jos paskyroje – ir mylimojo nuotraukos. Taip Kasi išreiškia savo palaikymą U. Boltui Rio žaidynėse bei džiaugiasi neįtikėtinais jo pasiekimais.

DELFI primena, kad šeštadienio paryčiais vyrų estafetės 4 po 100 metrų bėgimo finale iškovotas aukso medalis 29-erių metų jamaikiečiui U. Boltui – jau trečiasis Rio žaidynėse, devintas apskritai bei veikiausiai paskutinis olimpinėje karjeroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)