Anksčiau šaltinis teigė etonline.com, kad J. Deppas susiginčijo su žmona Amber Heard (su kuria šiuo metu skiriasi ir negyvena kartu) bei trenkė kumščiu į sieną.

Dabar rašoma, kad ginčas kilo, nes J. Deppas įtarė žmoną jį apgaudinėjus su aktoriumi Billy Bobu Thorntonu. Nuotraukos kaip daiktiniai įrodymai buvo pateikti J. Deppo ir A. Heard skyrybų byloje.

Nuotraukas (įspėjame, jos - tik stiprių nervų žmonėms) galite pamatyti ČIA.

Rašoma, kad ginčo metu J. Deppas buvo neblaivus, daužė langus, mėtė į sieną butelius ir telefoną, galiausiai nusikirto piršto galiuką. Paskui jis pamirkė kruviną pirštą į dažus ir užrašė ant veidrodžio „Billy Bob“ ir „Easy Amber“ (laisvai besielgianti Amber).

A. Heard ir B. Thorntonas kartu filmavosi filme „London Falls“.

Nepaisant J. Deppo įtarinėjimų, šaltinis tvirtino leidiniui „People“, kad B. Thorntonas ir A. Heard tikrai neužmezgė romano.

Na, o internete pasirodė filmuota medžiaga, kaip ginčydamasis su A. Heard aktorius meta į sieną butelį ir taurę.

Su J. Deppu susiję šaltiniai tvirtino, kad video buvo stipriai redaguotas, o aktorė išplatino pranešimą, kuriame rašoma: „Nesu susijusi su vaizdo įrašo paviešinimu. Šito nenorėjau, darau, ką galėdama, kad priverčiau pašalinti jį iš interneto. Neįvertinau kelių sunkių pastarųjų mėnesių padarinių man tiek emociškai, tiek fiziškai. Neįvertinau ir žiniasklaidos pastangų mane įbauginti ir apšmeižti. Dėl šių priežasčių trokštu kuo mažesnės žalos sau ir, tikiuosi, Johnny, ir stengiuosi išspręsti šį klausimą kiek įmanoma privačiau.“

Kartu nebegyvenančios poros teisiniai ginčai tęsiasi. Šį trečiadienį jie turi susitikti teisme. Tiesa, abi šalys siekia susitarimo, kuris apimtų ir finansinę pusę, o taip pat – pranešimą dėl gegužės 21 d. A. Heard patirto smurto, rašo TMZ.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)