Kaip rašė dni.ru, internete pasirodė N. Baskovo sūnaus Bronislavo Špigelio nuotraukų. Pranešama, kad jis gyvena su motina Maskvoje, elitiniame rajone.

Žurnalistai susirado N. Baskovą Kryme, kur šiuo metu vyksta festivalis „Vaikų naujoji banga“, parodė jam sūnaus nuotrauką ir paklausė, kas šis vaikas. N. Baskovas ilgai žiūrėjo nuotraukas išmaniajame telefone. „Tai jūsų sūnus Bronislavas. Jam 10 metų. Kada paskutinį kartą jį matėte?“, – pasidomėjo žurnalistas.

Atlikėjas akivaizdžiai nuliūdo, nutilo žiūrėdamas į nuotraukas. Galiausiai jis atsakė: „Man sunku apie tai kalbėti, man tai labai sunki situacija... Laikas viską sudėlios į vietas.“

Primename, kad N. Baskovas pirmą kartą vedė būdamas 24 metų. Jo žmona tapo Svetlana Špigel, verslininko, visuomenės veikėjo, tuometinio N. Baskovo prodiuserio Boriso Špigelio duktė. Santuoka truko neilgai, jiedu susilaukė sūnaus Bronislavo. Po skyrybų berniukas liko gyventi su motina.

Kalbėta, kad Svetlana pabodo laukti, kol vyras grįš iš gastrolių. Vėliau pats atlikėjas pripažino, kad dėl jaunumo neįvertino santuokinės atsakomybės ir teikė pirmenybę karjerai.

Dabar N. Baskovas susitikinėja su gražuole mylimąja Sofija Kolčevaja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)