Įrašas padarytas dar prieš pasklindant žiniai apie audringus J. Deppo ir A. Heard santykius.

Vaizdo įraše girdėti kaip Amber klausia, ar jis tikrai ketina dar gerti vyno ir bando jį raminti. JI atsiprašo nors pati net nežino už ką.

Johny vaizdo įrašo metu vis labiau įsiaudrina, sudaužo kelis daiktus, tranko spintelių duris ir galiausiai vaizdo įrašas nutrūksta, kai Johny prisiartina prie Amber ir savo veiksmais ne tik smurtauja prieš ją, bet ir stumteli mobilų telefoną taip sustabdydamas įrašą.

Tiesa, asmenys, susisiekę su TMZ.com aiškino, kad vaizdo įrašas yra sumontuotas, kad matyti besišypsantis Johny, o visa tai tėra piktas melas.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

A. Heard tikina, kad šis vaizdo įrašas įamžintas būtent tą dieną, kai jai buvo stipriai sumuštas veidas. Po įvykio ji pateikė policijai pareiškimą, kuriame kaltina savo vyrą Johnny Deppą smurtavimu prieš ją ir sako, kad išgyveno „ne vienus fizinio ir psichologinio“ smurto metus.

Jos advokatų pareiškime sakoma, kad po gegužės 21 dieną įvykusio ginčo su vyru, kai aktorei buvo sumuštas veidas, ji pareiškimo policijai nepateikė todėl, kad buvo susirūpinusi jo karjera ir norėjo apsaugoti savo privatumą.

„Amber bėgant metams patyrė fizinį ir psichologinį Johnny smurtavimą, – teigia advokatai. – Amber nebegali pakelti tų nepaliaujamų atakų ir visiško melo, surengtų prieš jos reputaciją viešosios nuomonės teisme po tragiškų gegužės 21-osios įvykių.“

Viename naujame pranešime sakoma, kad rankos sužeidimas, kurį J.Deppas patyrė praėjusiais metais, taip pat buvo pikto ginčo su žmona rezultatas.

Antradienį A.Heard advokatai paskelbė atsakymą į priešišką reakciją, su kuria 30-metė susiduria po to, kai papasakojo apie įtariamą santykių traumą ir pareiškė, kad gegužės 21-osios ginčas, kai Johnny esą sviedė jai į veidą „iPhone“, nebuvo pirmos jos patirtos kančios.

A.Heard praėjusią savaitę padavė prašymą skirtis su J.Deppu ir paskui pasiekė, kad teismasuždraustų sutuoktiniui prie jos artintis.

Ji į Los Andželo teismą atėjo pamušta akimi ir tvirtino, kad gegužės 21 dieną J.Deppas sviedė jai į veidą mobilųjį telefoną.

Aktoriaus atstovas praėjusią savaitę žiniasklaidai sakė: „Atsižvelgdamas į šios santuokos (su A.Heard) trumpumą ir ką tik įvykusią tragišką jo motinos netektį, Johnny neatsakinės į jokias nepadorias melagingas istorijas, paskalas, dezinformaciją ir melus apie jo asmeninį gyvenimą. Tikimės, kad šios trumpos santuokos nutraukimo (klausimas) bus greitai išspręstas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)