Nors M. Kunis penkių karatų „Tiffany“ žiedą su deimantu, kuris gali kainuoti 250 tūkstančių dolerių, laiko paslėpusi, ji nešioja patogų vestuvinį žiedą, kuris kainavo vos 90 dolerių.

M. Kunis ir A. Kutcheris pernai liepos 4 dieną vykusioms vestuvėms pasirinko nebrangius žiedus, kuriuos aptiko internete.

„Nusprendžiau, kad mūsų vestuvių žiedai bus nuostabūs, gražūs ir paprasti, tad mes užsakėme juos „Etsy“, – sakė kūdikio besilaukianti aktorė.

M. Kunis, jau auginanti penkiolikos mėnesių dukrelę Wyatt ir su A. Kutcheriu besilaukianti antro vaiko, neseniai pasidalijo mintimis apie nebrangius papuošalus.

„Norėjau ploniausio įmanomo platinos žiedo, – sakė aktorė. – Maniau „Kiek toks kainuoja? Ką, tai kosmosas!“ Tad nuėjau į „Etsy“ ir galvoju, „90 dolerių? Perku dabar!“ Ashtono kainavo 100 dolerių, tad teoriškai jo vestuvinis žiedas buvo šiek tiek brangesnis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją