Pasak žiniasklaidos, princesė ir Dave'as Clarkas pasuko skirtingais keliais po kurį laiką trukusių diskusijų dėl galimybės susituokti.

Kaip rašo „Daily Mirror“, 27 metų Beatrice jautė nusivylimą, kad 32 metų D.Clarkas jai taip ir nepasipiršo, nors princesė persikėlė su juo į Jungtines Valstijas, kai Dave'ui buvo pasiūlytos aukštesnės pareigos pavėžėjimo paslaugų bendrovėje „Uber“.

„Po dešimties kartu praleistų metų Beatrice ir Dave'as uždavė sau klausimą, kodėl jie nesusituokę“, – sakė vienas porai artimas šaltinis.

„Jie nuodugniai tai apsvarstė ir priėmė sprendimą pabūti atskirai ir pagalvoti apie ateitį. Jie liko draugais, o sprendimas išsiskirti buvo abipusis“, – pridūrė šaltinis.

Pasak bulvarinio laikraščio „The Mail on Sunday“, Beatrice sesuo ir tėvai buvo sukrėsti ir nuliūdinti poros išsiskyrimo. Princesės motina S. Ferguson esą sakė savo draugėms, jog jaučiasi taip, tarsi netektų sūnaus.

„Sarah laiko Dave'ą šeimos nariu. Jai labai liūdna, kad Beatrice ir Dave'ui nepavyko. Jie kartu buvo ilgiau nei trunka nemažai santuokų“, – leidiniui sakė viena šaltinis.

Bakingamo rūmų atstovas spaudai nepaneigė, kad pora išsiskyrė.

Tačiau ne visi karališkosios šeimos nariai pritarė Beatrice ir D.Clarko draugystei. Kalbėta, kad nors porą supažindino Kembridžo kunigaikštis, princas Williamas, jis nepritarė šiai draugystei ir netgi nepakvietė Dave'o į savo vestuves 2011-aisiais.

Iki princesės Charlotte, Williamo ir jo žmonos Kate antrojo vaiko, gimimo, Beatrice buvo šeštas žmogus eilėje į Didžiosios Britanijos sostą, todėl santuokai jai būtų reikėję karalienės Elizabeth II leidimo.

Būgštauta, kad monarchė, atsižvelgusi į Williamo nuomonę, nebūtų sutikusi su šia santuoka.
Gimus Charlotte Jorko kunigaikštytė nukrito į septintą vietą eilėje paveldėti sostą ir jai nebereikia karalienės leidimo susituokti, todėl laukta, kad D. Clarkas jai galų gale pasipirš.

Dave'o tėvas yra pasiturintis amerikiečių advokatas Michaelas Clarkas, vadovaujantis bendrovės „Cadbury Schweppes“ teisininkų komandai.

2010-aisiais maratoną drauge bėgusi pora buvo laikyta neišskiriama. Dave'as dažnai dalyvaudavo įvairiuose karališkosios šeimos šventėse, pavyzdžiui, princesės Eugenie gimtadienio pokyliuose, keliuose S.Ferguson organizuotuose labdaros renginiuose bei Karališkosiose Askoto žirgų lenktynėse. Jis kartu su karališkąja šeima atostogavo Bahamose ir Verbjė slidinėjimo kurorte Šveicarijoje.

Beatrice išvyko paskui Dave'ą į Ameriką, kur jis nusprendė siekti karjeros „Uber“. San Franciske, kur įsikūrusi „Uber“ būstinė, princesė lankė finansų paskaitas, o vėliau įsidarbino vienoje Manhatano investicinės bankininkystės bendrovėje.

Praėjusią savaitę buvo pranešta, kad Beatrice prieš mėnesį, maždaug tuo metu, kai išsiskyrė su Dave'u, paliko darbą. Ji liko gyventi Niujorke ir šiuo metu dirba draugų konsultacinėje įmonėje.
Šaltiniai sakė, kad nors princesė ir D. Clarkas retkarčiais pasikalba, mažai tikėtina, kad jiedu galėtų vėl tapti pora.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)