Paris Jackson tatuiruotę dedikavo tėvui

Po netikėtos tėvo Michaelo Jacksono mirties 2009 m. Paris skaudžiai išgyveno. Neseniai 18-metė išdėstė tinklalapyje „Instagram“ savo požiūrį į tatuiruotes: „Tatuiruočių menas visada bus vertinamas dviprasmiškai. Vieniems jos patinka, kiti negali jų pakęsti. Aš žaviuosi menu, ypač kai tas menas man kažką reiškia.“

Neseniai ji išsitatuiravo užrašą „bloga“, tai aliuzija į tėvo dainą „Blogas“.

Paris Jackson

Miley Cyrus tatuituotė skirta maistui

Iš pirmo žvilgsnio M. Cyrus užtepo „Vegemite“ tatuiruotė atrodo absurdiška, tačiau tik iš pirmo žvilgsnio. Tai mėgstamas buvusio sužadėtinio Liamo Hemswortho užkandis.

Miley Cyrus

Chloe Grace Moretz išsitatuiravo močiutės vardą

Jai šeima visada pirmoje vietoje. Serialo „Neighbors 2“ aktorė 2014 m. neteko senelės. Senelės atminimui išsitatuiravo jos vardą, lankydamasi Niujorke su vaikinu Brooklynu. Janette Duke ištatuiruota aktorei ant nugaros.

Chloe Moretz

Hailey Baldwin ir Ireland Baldwin išsitatuiravo pirštus

Pusseserės pagerbė savo tėvų pavardę ir išsitatuiravo ant piršto „Baldwin“. Pavardė ištatuiruota ant didžiųjų pirštų. Tikriausiai jos be reikalo jo nerodo.

H. ir I. Baldwin

Justinas Bieberis išsitatuiravo paslaptingą raidę

Ką reiškia raidė G atlikėjui ant rankos? Ne, tai ne buvusiosios inicialas. Iš tiesų tai J. Bieberio draugės Georgios vardo pirmoji raidė. Neseniai bičiulei diagnozavo sunkią ligą.

Justinas Bieberis

Ariel Winter tatuiruotes skyrė šeimai

18-metė serialo „Modern Family“ aktorė negali žengti į suaugusių gyvenimą, nepadėkojusi sutiktiems nepamirštamiems žmonėms.

„Mano antra, ypatinga tatuiruotė – penkių svarbiausių asmenų mano gyvenime inicialai – mano dukterėčių ir sūnėno. Jų inicialai ištatuiruoti ant šonkaulių, kairėje, širdies pusėje. Jie mano įkvėpimas, mano gyvenimo prasmė. Myliu šiuos kūdikius labiau už viską, didžiuojuosi, kad visiems laikams turėsiu jų inicialus ant kūno“, – prašė ji tinklalapyje „Instagram“.

Ariel Winter

Emma Stone išsitatuiravo paukščių kojeles

Motina ir duktė karštai palaiko viena kitą. Gal nedaug kas žino, kad aktorė motina Krista išsigydė krūties vėžį. Ta proga Emma su mama išsitatuiravo po dvi paukščių kojeles vidinėje riešo pusėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)