Tiesą pasakius, Johnny Deppas, palyginti su naująja A. Heard simpatija – tikras skurdžius.

Kaip rašo TMZ.com, Elonas Muskas – „Tesla“ vadovas, pora pažįstami jau keletą metų, tačiau pastaruoju metu itin dažnai laiką leidžia kartu.

Praėjusį savaitgalį A. Heard su seserimi atostogavo E. Musko viešbučio namelyje, prieš dvi savaites su juo romantiškai vakarieniavo dviese prabangiuose vyro apartamentuose Los Andžele. Kaip rašo pramogų naujienų portalas, pora dažnai lankosi vienas kito namuose.

Kol kas niekas iš A. Heard aplinkos nepatvirtino, jog pora susitikinėja, tačiau drauge praleidžiamas laikas po jos skyrybų gerokai išaugo, o E. Musko dėmesys gražuolei aktorei padidėjo.

E. Musko turtas vertinamas 12,7 milijardo dolerių ir šiuo metu jis skiriasi su žmona Talulah. Jųdviejų istorija irgi spalvinga: pora susituokė, išsiskyrė, tuomet vėl susituokė, o kovo mėnesį moteris ir vėl pateikė skyrybų prašymą.

Neseniai paaiškėjo, jog A. Heard buvo susituokusi ne tik su J. Deppu. Prieš tai aktorė "buvo susituokusi" su buvusia mylimąja fotografe Tasya Van Ree ir net pasikeitusi pavardę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)