A. Beliakaitė - aistringa vairuotoja

Dizainerė A. Beliakaitė ne tik prisidėjo prie itin prabangaus automobilio dizaino rinkdama spalvas, bet sėdo už vairo ir skriejo sostinės gatvėmis.

„Dievinu greitį, bet vairuoju labai elegantiškai”, – šypteli nuotakas vestuvėms puošianti dizainerė.

Pasak jos, pirmieji vairuotojos bandymai įvyko dar ankstyvoje vaikystėje, kai sėdėdama tėčiui ant kelių bandė siekti pedalus. Tačiau ambicinga mergina pripažįsta, kad dažniausiai geri vairuotojai - vyrai, todėl pati lenktynių metu už vairo sėsti neplanuoja.

„Moterys turi palaikyti vyrus, ankščiau juos lydėdavo į medžioklę, dabar lenktyniauti”, – sako A. Beliakaitė, kuri džiaugiasi prisilietusi prie itin vyriško sporto. Pagaliau išsipildė jos svajonė būti greta garsių Lietuvos lenktynininkų.

Lentyninis automobilis - naujos kolekcijos pradžia

Juodomis vestuvinėmis suknelėmis lietuvius šokiruojanti dizainerė teigia, kad juoda ir aukso spalvos pasirinktos ne veltui, tai jos artėjančios kolekcijos užuomazgos. Ji savo rūbus skirstys į trečią, penktą, septintą, bei devintąją linijas, šios spalvos atspindi aukščiausią sekančio sezono devintąją liniją.

„Ji skirta drąsioms moterims, būtent todėl pasirinkau tokią sporto šaką - lenktynės ir būtent „Porsche” atspindi fatališkos moters portretą. Juoda spalva - klasika, auksas – prabanga“ – sako ji.

Automobilį apipavidalino dizaineris Dominykas Budinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)