M. Kunis sako, kad prieš tai per „Skype“ bendravo su režisieriumi Darrenu Aronofsky, susidomėjusiu ja po to, kai išvydo jos sukurtą vaidmenį komedijoje „Velniop tą Sarą Maršal“.

Iki tol M. Kunis nebuvo tekę išmėginti jėgų baleto scenoje, bet po tris mėnesius trukusių treniruočių ji atrodė kaip tikra balerina. Aktorė pripažįsta, kad tuo metu neįtikėtinai sulyso – svėrė tik 43 kg.

Naujojo filmo „Blogos mamos“, kuris Lietuvos kino teatruose pasirodys jau rugpjūčio 12 dieną žvaigždė pasakoja, kad norėdama sulysti be perstojo rūkė ir per dieną neviršydavo 1 200 kalorijų normos.

„Nebadavau, – tikina M. Kunis. – Rezultatą pasiekiau pačiu sveikiausiu būdu, bet niekam nerekomenduoju to pakartoti. Turėjau sulysti, kad būčiau panaši į baleto šokėją. Juk ją ir turėjau vaidinti, o „suvaidinti“, deja, reiškia „būti panašiam.“

„[Anksčiau] visiškai nestebėdavau, ką valgau, bet štai teko tuo užsiimti. Man pristatinėdavo maistą, – prisimena aktorė. – Be to, prisipažinsiu, kad tuo metu rūkiau. (Jokiu būdu nesekite mano pavyzdžiu.) Per dieną surūkydavau krūvą cigarečių, o kalorijų kiekį labai apribojau. Taigi, 1 200 kalorijų ir cigaretės. Tikrai nerekomenduoju. Elgiausi beprotiškai.“

Kaip pati tvirtina, nuo tada nerūko, ir pabrėžia, kad mesti rūkyti – geriausias jos kada nors priimtas sprendimas.

M. Kunis pastangos, be abejo, sulaukė įvertinimo: už vaidmenį šioje dramatiško siužeto juostoje aktorė buvo nominuota geriausios antrojo plano aktorės kategorijoje per 2011-ųjų „Auksinio gaublio“ apdovanojimus.

Kaip pati pasakoja, per apdovanojimų ceremoniją nejuto jokios įtampos.

M. Kunis prisimena per „Oskarų“ teikimo ceremoniją vogčiomis siurbčiojusi alkoholį ir pozavusi fotografams.

„Manau, kad tada, kai buvo dalijami apdovanojimai, tiesiog puikiai leidau laiką – kartkartėmis gurkštelėdavau alkoholio ir fotografavausi, – juokiasi aktorė. – Žinojau, kad nelaimėsiu. Net tokios minties neturėjau. Ir tai buvo nesvarbu. Svarbu tai, kad išties smaginausi. Man buvo beprotiškai linksma.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)