Skandalo centre - būsimo Pippos vyro Jameso Matthewso brolis Spenceris Matthewsas. Nepasotinamas mergišius, puikiai žinomas dėl nevaldomos aistros priešingai lyčiai ir daugybės pergalių meilės fronte.

2013 metais pasirodė šio širdžių ėdiko memuarai. Įdomu tai, kad juose pateikiama informacija merginas ir moteris nustumia į antrą planą, skelbia „The Daily Mail“.

Knygoje detaliai aprašoma, kaip jaunas vyras klimpsta į narkotikų liūną. Memuaruose gausu informacijos apie mėnesių mėnesius trunkančias išgertuves ir vakarus naktiniuose klubuose. Ir seksą. Daugybę sekso.

Pippa Middleton ir jos sužadėtinis James Matthews

Knygoje tvirtinama, kad Pippos Middleton sužadėtinio brolis nekaltybę prarado būdamas vos 13 metų. Aprašomas ir seksas šešiese. Be Spencerio tuomet lovoje atsidūrė ir dar vienas vyrukas, bet orgijos organizatorius vėliau prisipažino, kad toks formatas „ne jam“.

Spenceris tvirtina, kad seksu šešiese užsiminėjo su turistais iš Kanados.

„Buvo labai smagu“, – knygoje prisimena jaunas vyras.

„Tiesą sakant, lovoje mums šešiems nebuvo pakankamai vietos, tačiau šiaip ne taip išsitekome“, – įspūdžiais dalijasi vakarėlių liūtas.

Kalbant apie narkotikus, štai ką jis prisimena apie pirmąjį savo kartą: „Puikiai supratau, kad vartoti kokainą nėra gerai... Kaip ir visi tėvai, maniškiai man taip pat įskiepijo tokią tiesą. Bet kartais viską reikia išbandyti savo kailiu“, – knygoje teigia S. Matthewsas.

Po eksperimento su kitos rūšies stipriais narkotikais per vieną vakarėlį jis teigia prisimenantis „30 valandų trukusią haliucinacinę kelionę“.

Štai kokią nuomonę apie narkotikus S. Matthewsas pateikia knygoje: „Manau, kad paprasčiausia pasakyti, jog narkotikų netoleruoju, tačiau žmonės daro klaidų – kartais jas ne tik daro, bet ir kartoja“.

Žinoma, ši skandalinga informacija ne apie pačius sužadėtinius, tačiau akivaizdu, jog šeimai, kuri ryšiais yra susaistyta su karališkąja D. Britanijos šeima, tai tikrai neišeis į naudą.

Kol kas po sužadėtuvių viešumoje buvo pasirodžiusi ir savo džiaugsmą išreiškė tik viena P. Middleton. Tyli ir jos šeima, ir karališkieji asmenys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)