K. Westas paprašė T. Swift leidimo įrašyti kontraversišką dainą „Famous“, informuoja thesun.co.uk. Dainoje atlikėjas repuoja: „Jaučiu, kad tarp mūsų su Taylor dar galėtų būti seksas. Aš tą kekšę išgarsinau.“

Pokalbyje telefonu T. Swift (26 m.) vadino Kanye draugu, o dainą sakė laikanti komplimentu.

Tačiau šiuo metu T. Swift su teisininkais rengia skundą teismui, nes K. Kardashian paskelbė videoįrašą, kuriame girdėti K. Westo (39 m.) ir T. Swift pokalbis.

Dabar reperis ir jo žmona K. Kardashian (35 m.) gali trejiems metams sėsti į kalėjimą, jei teismas pripažintų juos kaltais.

T. Swift teisininkų įsitikinimu, K. Westas ir K. Kardashian pažeidė Kalifornijos baudžiamojo kodekso 632 str., pagal kurį draudžiama įrašinėti pokalbius telefonu.

Šaltinis pasakojo: „Taylor teisininkai mano, kad Kanye ir Kim nusižengė įstatymui. Jie nori sužlugdyti Taylor. Galimos rimtos pasekmės, nes jie skambino iš Kalifornijos, kur be leidimo draudžiama įrašinėti pokalbius.

Jie nepaprašė Taylor leidimo viešinti šią medžiagą, tai gali būti laikoma pažeidimu o pažeidėjams gresia iki trejų metų kalėjimo.“

Birželį „The Sun“ rašė, kad T. Swift advokatas pareikalavo, kad K. Westas ir K. Kardashian sunaikintų įrašą. Jie nesutiko.

Beje, 2009 m. K. Westas nutraukė T. Swift kalbą, atsiimant MTV apdovanojimą, ir pareiškė, kad apdovanojimą turėtų gauti jo bičiulė Beyonce.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)