„Michaelas buvo įsimylėjęs Harrietą, kai jai buvo vos penkeri, o galutinai prie jos prisirišo, kai mergaitei suėjo 12 m.“, - šiurpias muzikos pasaulio dievaičio asmeninio gyvenimo detales atskleidė jo asmeniniu gydytoju dirbęs Conradas Murray.

Kaip rašo „The Daily Mail“, M. Jacksonas norėjo su M. Lesteriu aptarti galimybę iškelti vestuves, kai 2009 m. lankėsi Londone, kur vyko prieš 2009 m. prasidėti turėjusį koncertų turą. M. Lesteris šią informaciją komentuoti atsisakė teigdamas, kad M. Jacksono ir Harrietos draugystė buvo visiškai nekalta.

Gydytojas taip pat aprašo atvejus, kai M. Jacksonas apsirengdavo klouno kostiumu ir veidą dengdavo medicininėmis kaukėmis tam, kad galėtų neatpažintas smagintis su laisvo elgesio merginomis. Maža to, gydytojo C. Murray teigimu, įžymybė imituodavo arabišką akcentą, kad tik linksmintojos jo neatpažintų.

Lyg to dar būtų maža, savo knygoje gydytojas teigia, kad 2009 m. dėl receptinių vaistų perdozavimo miręs dainininkas kartais netgi apsimesdavo patyręs insultą, kad tik nebūtų atskleista jo tapatybė.

„Kartą turėjau vilktis medicininius drabužius, o Michaelas ėjo šlubuodamas, lyg būtų patyręs insultą. Apsimetė nevaldantis pusės burnos.“ – keistais prisiminimais dalijosi gydytojas. „Kitą kartą Michaelis vilkėjo klouno kostiumą, turėjome tvardyti juoką, kai žmonės į mus žiūrėjo.“ – tęsė jis.

C. Murray taip pat atskleidė M. Jacksono susižavėjimą 11-mete „Hario Poterio“ filmuose vaidinusia aktore Emma Watson. Jis papasakojo apie nevaldomą M. Jacksono susižavėjimą mergaitei, kuriai dabar jau 26-eri.

Dainininkas ją išvydo filmuose apie burtininkus ir netgi turėjo kartoninę jos versiją savo namuose Los Andžele.

Asmeniniu M. Jacksono gydytoju trejus metus dirbęs C. Murray papasakojo, kad dainininkas jautėsi išduotas vieno iš artimų šeimos narių. Maža to, jis netgi maldavo C. Murray, kad šis apsaugotų jo šeimą nuo to asmens, jei jam kas nutiktų.

Nepaisant šių šokiruojančių detalių, kurias aprašo savo knygoje, C. Murray atsisakė komentuoti dėl galimai vaikams pavojų kėlusio M. Jacksono. C. Murray patvirtino, kad dainininkas su juo elgėsi lyg su šeimos nariu, ir neigia kaltinimus, dėl kurių jam teko kalėjime praleisti dvejus metus.

Taip pat jis patikino, kad knygą parašyti jis ryžosi ne dėl pinigų, o todėl, kad dainininkas jam nurodė taip pasielgti. C. Murray tikina nieko neuždirbęs nuo tada, kai prieš dvejus metus buvo paleistas iš kalėjimo.

Su dainininku 2006 m. susipažinęs C. Murray jo asmeniniu gydytoju tapo 2009 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)