„Derinimai prieš fotosesiją“, - rašo 35-erių realybės šou žvaigždė, nufotografavusi savo atvaizdą veidrodyje, kuriame pabrėžiamas lieknas jos liemuo ir iškili krūtinė.

Pre photo shoot fittings

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 7, 2016 at 1:17pm PDT

Tai jau tikrai ne pirmas kartas, kai K. Kardashian West dalinasi seksualia asmenuke su maudomuku, rašo „People“. Ji jau yra išdidžiai demonstravusi maudomuką iš naujausios savo vyro Kanye Westo kolekcijos.

TheWifeOfPablo

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 11, 2016 at 2:35pm PDT

Jau daugiau nei šešis mėnesius žinoma moteris aktyviai sportuoja ir laikosi griežtos dietos. Už pagalbą jai susigrąžinant tobulą figūrą K. Kardashian West nuoširdžiai dėkoja įžymybių treneriui Gunnarui Petersonui.

Šių metų sausio mėn. realybės šou žvaigždė pranešė, kad gruodžio mėn. pagimdžiusi antrąjį vaiką ji ketina laikytis Atkinso dietos, nes siekia atsikratyti beveik 32 kg.

Vos per pirmuosius tris mėnesius jai pavyko atsikratyti 19 kg maitinantis pagal planą, kurio pagrindą sudaro baltymai, gerieji riebalai ir jokio cukraus, o paros kalorijų norma siekia 1800.

Neseniai K. Kardashian West pasidalino savo nuodėmingųjų dienų maistu, tačiau patikino gerbėjus ir sekėjus, kad ji ir toliau laikosi Atkinso dietos.

K. Kardashian West nuolat dalinasi su gerbėjais svorio metimo proceso rezultatais, „Snapchat“ gausu jos publikuotų nuotraukų su svarstyklėmis.

Jai jau beveik pavyko pasiekti tikslą – sverti 54,5 kg ir susigrąžinti apimtis, kurias ji vadina „2010-ųjų Kim“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)