Nieko keisto, kad princesė Iman įkvėpimo semiasi iš nuostabiosios puikų stilių turinčios mamos, o kai abi moterys pasirodo viešumoje, tampa aišku, kad jaunoji madų žinovė stengiasi atkartoti mamos aprangos pasirinkimus, rašo „The Daily Mail“.

Antroji pagal amžių Jordanijos karalienės Ranios ir karaliaus Abdullah dukra princesė Iman ne tik paveldėjo iš motinos puikų stiliaus jausmą, bet ir akivaizdžiai deda pastangas tam, kad atkartotų mamos įvaizdį.

Rudaakės nuostabių plaukų savininkės labiau panašios ne į mamą ir dukrą, o į seseris.
Sportiška jaunoji Jordanijos karališkosios dinastijos atstovė 2014 m. baigė mokslus tarptautinėje Amman akademijoje, kur pelnė geriausios atletės titulą.

Šiuo metu mergina studijuoja Vašingtone, Džordžtauno universitete, kur tarptautinės istorijos mokslus taip pat kremta ir jos brolis princas Husseinas.

Atostogų metu jaunoji princesė mielai kartu su mama dalyvauja renginiuose, kurie jai tampa puikia proga pademonstruoti nuostabius drabužių derinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)