1. Identiškos dvynės miega su pliušiniais žaislais ir vėliau juos parduoda per „Instagram“ už 333 JAV dolerius

Los Andžele gyvenančios identiškos dvynės sugalvojo keistą būdą užsidirbti pinigų. Jos „miega“ su fantastinių veiksmo filmų herojus vaizduojančiais žaislais, kuriuos vėliau parduoda už 333 JAV dolerius (299 Eur). Viliodamos pirkėjus, jos „Instagrame“ skelbia savo itin provokuojančias nuotraukas po nakties su lėlėmis.

22 metų Allie ir Lexie Kaplan žaislus, vaizduojančius Batmaną, Mario, Pikachu, Yodą, Chewbaccą, Hulką ir Darthą Vaderį, vadina „berniukų žaisliukais“. Su kiekvienu parduotu žaislu pirkėjas gauna autentiškumo sertifikatą su merginų bučiniais ir įrėminta merginų nuotrauką. „Ir taip. Jie kvepia mumis“, – sako dvynės.

2. Kinas koledžo studentas parduoda merginų antklodes jų gerbėjams

2015 metais studentas Iš Kinijos Long Yi nemažai užsidirbo prekiaudamas antklodėmis, kuriomis miegojo užsiklojusios kartu studijuojančios merginos. Antklodes jis parduodavo tomis merginomis susižavėjusiems vaikinams. Užsiimti tokiu „verslu“ jį įkvėpė viena bendramokslė, kuri savo antklodę internetu sugebėjo parduoti per kelias minutes.

Tokių antklodžių paklausa yra tokia didžiulė, kad Long Yi net įsirengė koledžo teritorijoje prekystalį ir ėmė antklodėmis prekiauti dar ir gyvai.

„Tai tikrai nedidelė kaina už antklodę, kurią naudojo mergina, kuria aš žavėjausi trejus metus“, – sakė daugiau nei 100 JAV dolerių (90 Eur) už vieną antklodę sumokėjęs Xiao Lei.

3. Stiuardesės, kurios parduoda savo batus ir pėdkelnes internetu

Stiuardesėmis prisistatančios moterys užtvindė internetą skelbimais, jog parduoda savo batelius ar pėdkelnes. Ir šios prekės yra itin paklausios – fetišistai joms negali atsispirti. Viena stiuardesė parašė: „Ar galėtumėte patikėti, kad egzistuoja ištisa prekybos avėtais stiuardesių bateliais „eBay“ rinka? Gal ir man reikėtų parduoti savo „kvepiančius“ senus batelius. Bet pati mintis man yra atgrasi“.

Kai kurios stiuardesės parduoda ne tik batelius, bet net ir „gerai pamūvėtas“ pėdkelnes. Viename skelbime rašoma: „Parduodamos ne vienoje šalyje mūvėtos moteriškos pėdkelnės. M dydžio. Mūvėjo aukšta moteris. Galiu išsiųsti skalbtas arba neskalbtas“.

O kita moteris pasakojo, kad nusprendė parduoti savo avėtus batelius, ir sulaukė daugybės klausimų apie tai, koks jų kvapas.

4. Koledžo studentė parduoda savo mūvėtas kelnaites – pinigų reikia paskolai studijoms grąžinti

Singapūre gyvenanti 21 metų koledžo studentė Kay parduoda savo mūvėtas kelnaites, kad susimokėtų už mokslus. Jos kelnaitės kainuoja 37 JAV dolerius (33,33 Eur), o segėtas liemenėles ji parduoda po 29-44 JAV dolerius (26,12-39,63 Eur). Mergina teigia, kad jos kvapas yra „svaiginantis, saldus ir dvelkia muskusu“.

Kay pasakojo, kad sutinka už papildomą mokestį masturbuotis mūvėdamas kelnaites, kurios bus parduodamos, arba jas apšlapinti. Kai kas prašo jos parduoti ir menstruacijų krauju išteptas savo kelnaites.

5. Pogrindinė prekyba mūvėtomis kojinėmis

Pietų Floridoje klesti pogrindinė prekyba mūvėtomis kojinėmis. Čia gyvenančios amerikietės savo nešvarias kojines parduoda už 25 JAV dolerius (22,52 Eur). „Iš esmės mes mūvime jas kelias dienas, kad jos gerokai prasmirstų, – pasakojo viena pardavėja. – Tuomet jas parduodame. Dirbame kojų fetišo srityje jau kurį laiką.“

Tokiu verslu užsiima ir vienas 31 metų vyrukas, kuris 2001 metais juokais paskelbė parduodantis kojines, kurias mūvėjo „karštas koledžo sportininkas“. Per kitus trejus metus jis pardavė šimtus porų savo kojinių ir užsidirbo 10 tūkst. JAV dolerių (9,01 tūkst. Eur).

6. Moteris gerai užsidirba parduodama savo apatinius, plaukus ir... išmatas

Vyrai moka Cearai Lynch nemažus pinigus už tai, kad jie galėtų ją filmuoti tuo metu, kai ji juos užgaulioja. 29 metų moteris taip pat prekiauja savo plaukų sruogomis, dėvėtais apatiniais ir šiukšlėmis iš vonios šiukšliadėžės.

Cearaa taip pat prekiauja savo ... išmatomis, už kurias prašo 2800 JAV dolerių (2588 Eur). Vienas vyras jai už jos „garuojančią krūvą“ pasiūlė 70 JAV dolerių (63,05 Eur), ir ji sutiko. Tačiau vėliau pašiurpusi už kitą ji jau užsiprašė 2800 JAV dolerių (2522 Eur). Ir tas vyras... sutiko.

7. Nelegalūs dėvėtų apatinių prekybos automatai Japonijoje

Prekybos mokinukių mūvėtomis kelnaitėmis automatai Japonijoje buvo paskelbti nelegaliais dar 1993 metais. Tačiau jie vis dar egzistuoja. Šis konkretus automatas buvo perdarytas iš prekybos cigaretėmis automato. Jis priima 10 tūkst. jenų (maždaug 80 JAV dolerių (72,06 Eur)) banknotus.

8. Prekiauja apatiniais, kurie dvi dienas kabėjo Havajuose

Japonijos kompanija „Seiren“ prekiauja ribotos serijos medvilninėmis vyriškomis apatinėmis kelnaitėmis „Deoest Hawaiian Breeze“. Bendrovės interneto svetainėje teigiama, kad vyriškos „boxer“ tipo kelnaitės dvi dienas kabėjo Havajuose atvirame ore ir vėliau supakuojamos į stiklinį konteinerį. Vieni tokie apatiniai kainuoja 60 JAV dolerių (54,04 Eur) – dvigubai daugiau nei tokių garsių dizainerių kaip „Cavin Klein“ ar „Ralph Lauren“ apatiniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)