„Didžiosios Joninės UK“ – lietuvių pamėgtas festivalis, praėjusiais metais sukėlės nemažą ažiotažą.

2015-ųjų renginio, vykusio „Hainault Forest Country“ parke, metu buvo beveik tūkstantis itin girtų festivalio dalyvių, įvyko muštynės.

Pareigūnų teigimu, praėjusių metų festivalio „Didžiosios Joninės UK 2015“ metu vaikams buvo iškilusi grėsmė, kai girti besimušantys vyrai „krito ant kitų iškylaujančių dalyvių patiesalų“. Moterims su vaikais teko bėgti, kad nepatirtų sužalojimų, teigiama policijos ataskaitoje, kuri buvo pateikta Redbridžo tarybai.

Dėl šių priežasčių britų policija siekė palenkti vietos valdžią savo pusėn, taip nesuteikiant leidimo šių metų lietuvių festivaliui. Tiesa, planas neišdegė – šeštadienį festivalis vyko visu pajėgumu.

Linksmintis lietuviai buvo kviečiami nuo šeštadienio pietų – 14 val. iki pat vėlyvo vakaro – 22 val. Svečių neišgasdino net ir prapliupęs lietus.

Besilinksminančius Londono lietuvius šiandien savo muzika džiugino Vaidas Baumila, grupė „Naktinės Personos“, Tomas Augulis, „Hiperbolė“, „Biplan“, „Lemon Joy“ bei „Išjunk Šviesą“. Renginio vedėjais tapo komikai Justinas Jankevičius ir Raimondas Bingelis.

Ant scenos pasirodė ir energingosios „69 Danguje“ merginos, savo feisbuko profilyje pasidalijusios vaizdo įrašu iš šventės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (406)