Princas Williamas gimė 1982 metais, birželio 21, Šventosios Marijos ligoninėje, Padingtone, Londone. Toje pačioje ligoninėje gimė abu jo vaikai.

Nuo 2010 metų princas yra Britų kino ir televizijos akademijos prezidentas.

Williamas turi randą, kuris labai panašus į tą, kurį turi ir legendinis herojus Haris Poteris. Randas princui primena 1991 metais įvykusią nesėkmingą golfo partiją, kai kartu žaidęs vaikinas jam tiesiog vožė į galvą...

2010 metų pabaigoje karališkieji rūmai pranešė, kad vyresnėlis princas tuokiasi. Praėjus lygiai pusmečiui po šios žinios, įvyko prabangios Kate Middleton ir princo Williamo vestuvės, kurias stebėjo pusantro milijardo žmonių visame pasaulyje.

Prieš karališkąsias tuoktuves, princas miegojo vos pusvalandį. Ramybės nedavė prie rūmų besibūriuojančios minios smalsuolių, norėjusių iš kuo arčiau pamatyti naująją karališkąją porą.

Princas Williamas savo žmonai ne visuomet yra mandagus ir džentelmeniškas. Jos plaukus jis kažkada yra išvadinęs tikra katastrofa.

eBay“ parduotuvėje galima įsigyti apie 7 tūkstančius skirtingų prekių, pažymėtų princo Williamo atvaizdu...

Kartą žurnalistui pasidomėjus, ką gi jis veiktų, jei vienai dienai taptų nematomas, jis nė neabejojęs atsakė: „Nueičiau į kokio nors laikraščio redakciją ir visą dieną klausyčiau, ką visi kalba apie mane“.

Pilnas princo Williamo vardas yra: jo didenybė princas Williamas Arthuras Phipipas Louisas, Kembridžo kunigaikštis, Strathearno grafas, Carrickferguso baronas, karališkasis riteris.

Princas Williamas - pirmasis karališkosios šeimos narys, pozavęs LGBT bendruomenei skirtoje fotosesijoje, neseniai ši fotosesija papuošė žurnalo „Attitude“ viršelį.

Williamas ir Kate yra dvyliktos eilės giminaičiai.

Mokykloje ir universitete Williamas turėjo daugybę pravardžių: Didysis Vilis (Big Willie), P. Vilis (P. Willie), Bilis, Vombatas ir net Jo Neklusnybė (His Naughtiness).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)