Tai buvo vienas iš Enrique Iglesias koncertinio turo „Sex and Love“ pasirodymų, kurio metu pernelyg susijaudinusi gerbėja užšoko ant 41 metų dainininko ir rankomis bei kojomis apsivijo jį.

Vis dėlto hito „Hero“ atlikėjas sugebėjo likti stebėtinai ramus ir taip pat apkabino isteriškai besielgiančią brunetę. Tuo metu žiūrovai džiūgavo vis garsiau.

Staiga ant scenos atsirado keli apsaugos darbuotojai, kurie mėgino atplėšti merginą nuo jos dievaičio, tačiau Enrique iškėlė savo ranką, norėdamas juos nuraminti ir neleido iš karto išplėšti gerbėjos iš savo glėbio. Tai buvo mielas veiksmas, turint omenyje kaip pasisuko įvykiai.

Dainininkas darė viską, ką galėjo, mėgindamas švelniai atitraukti nuo savęs emocingąją merginą, tačiau ji atsisakė trauktis ir buvo įsikibusi į atlikėją gerą minutę. Muzika stadione nutilo. Apsaugos darbuotojai pabandė dar kartą įsikišti. Mergina atrodė patenkinta, pagaliau atsitraukė, tačiau staiga vėl puolė ant dainininko.

Enrique Iglesias

Žiūrovai pamažu ėmė netekti kantrybės ir jų džiūgavimo fone pasigirdo keli švilpiantys. Trumpą palaidinę vilkinti emocingoji gerbėja pagaliau buvo nuvesta nuo scenos. Enrique ir toliau demonstravo savo ramybę – atsisėdo ir girdint tūkstančiams koncerto žiūrovų, „Baku Boulevard“ apsaugos darbuotojams pasakė „žvelgti į viską paprasčiau“.

Nesunku suprasti, kodėl Enrique moterų širdis verčia plakti greičiau – praėjusį mėnesį savo 41-ąjį gimtadienį atšventęs dainininkas atrodo gerokai jauniau.

Vis dėlto, bet kuri Enrique gerbėja turėtų žinoti, kad dainininkas ilgus metus palaiko santykius su teniso profesionale Anna Kournikova, kuri pernai gruodį pakurstė gandus apie jų sužadėtuves, pasirodžiusi su deimantu puoštu žiedu ant bevardžio piršto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)