Aktorė gegužės 23 dieną pateikė prašymą skirtis su „Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigžde, o po kelių dienų pasiekė teismo sprendimą, kuriuo 53 metų aktoriui draudžiama prie jos artintis, – pareiškusi, kad jis per metus ir tris mėnesius trukusią jų santuoką prieš ją smurtavo.

Alimentų klausimas turėjo būti nagrinėjamas per teismo posėdį šį penktadienį, kai teisėjas nuspręs, ar pratęsti A.Heard pasiektą laikiną uždraudimą vyrui prie jos artintis, bet „Danų merginos“ (The Danish Girl) žvaigždė dabar tą klausimą atšaukė. Minėtoje interneto svetainėje teigiama, jog Amber nepatinka tai, kaip yra vaizduojamas pinigų klausimas, ir teismui pateiktuose dokumentuose ji sako: „(Tai) naudojama prieš mane siekiant nukreipti ... visuomenę nuo labai rimto realaus smurto artimoje aplinkoje klausimo.“

Atrodo, jog A.Heard tuose dokumentuose priduria, kad teismas galėjo nurodyti J.Deppui mokėti jai maždaug po 1 mln. dolerių (0,9 mln. eurų) per mėnesį, nes jis 2015 metais uždirbo beveik 30 mln. dolerių.

Nepaisant naujo posūkio, A.Heard galutinai neatšaukia savo prašymo dėl alimentų – ji pasilieka teisę prašyti finansinės paramos iš sutuoktinio, kai tik bus išspręstas klausimas dėl uždraudimo jam prie jos artintis.
Ši skyrybų kova, kuri darosi vis bjauresnė, pirmadienį vėl patraukė žiniasklaidos dėmesį, nes A.Heard atstovai paskambino policijai, kai aktoriaus padėjėjai, kaip pranešta, pažeidė teismo nurodymą ir įsiveržė į poros namus.

Pagal teismo nurodymo sąlygas, J.Deppas turi laikytis bent per 100 jardų (90 m) nuo poros namų Los Andželo centre, minėtai svetainei sakė šaltiniai vietos policijoje.

Tačiau pranešimai rodo, kad J.Deppo stovyklos žmonės pirmadienį pateko į namus ir ėmė daiktus, baldus, kurie, jų teigimu, priklauso aktoriui.
Nors paties J.Deppo nebuvo, A.Heard komanda paskambino policijai dėl galimo teismo uždraudimo pažeidimo.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)