Tiesą sakant, daugiausia kalbų sulaukė jos lūpos. Atsirado tokių, kurie pareiškė, esą jos dabar primena filmų apie Batmaną blogiuką Jokerį.

Socialiniame tinkle „Twitter“ aktorės gerbėjai entuziastingai ėmė reikšti emocijas.

Kenas Levinas rašo štai ką: „Nejaugi aš vienas išsižiojau iš siaubo, pamatęs, kaip „Tony“ ceremonijoje atrodė Meg Ryan?“.

Champagne Fodue pasivadinęs „Twitter“ naudotojas teigia: „Panašu, kad Meg Ryan ir Madonna naudojasi to paties plastikos chirurgo paslaugomis“.

Keisčiausia, kad M. Ryan išvaizdos pokyčių tema socialinėje žiniasklaidoje kurį laiką netgi buvo pralenkusi žudynių Orlando klube diskursą.

Štai ką teigia „Twitter“ naudotojas Detroit_D: „Meg Ryan veidas tapo dienos naujiena – antroji pagal svarbą po Orlando žudynių. Štai kas labiausiai rūpi mūsų šaliai“.

Stephanie MacCromack nuomonė: „Ar galėtų man kas nors paaiškinti, kodėl Meg Ryan veidas tampa svarbesnis už daugiau nei 50 aukų pareikalavusios žudynės? Kokiame pasaulyje mes gyvename?“.

M. Ryan jau seniau ne kartą tardyta dėl plastinių operacijų, tačiau visada tvirtindavusi, kad senėjimas neišvengiamas procesas ir jai tai patinka.

Praeitais metais „Porter Magazine“ kino žvaigždė sakė: „Pokalbiai apie išvaizdą, nuaugusias plaukų šaknis klampina tarsi liūnas. Tai gali įdomu ir svarbu, geriausiu atveju, penkias minutes. Vėliau tai nebesvarbu ir tikrai nebeįdomu“.

Nors neretai patinęs veidas ir tarsi pripūstos lūpos sulaukia pačių įvairiausių kalbų, pati M. Ryan kategoriškai neigia besinaudojanti plastikos chirurgų paslaugomis.

„Man patinka mano amžius. Myliu gyvenimą, myliu save tokią, kokia esu. Man patinka tai, kuo tapau. Gyvenime buvo tikrai sunkių momentų, tačiau dabar viskas žymiai paprasčiau. Manau, kad metai prideda išminties“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)