Viskas paaiškėjo per eilinį Ksenijos pasirodymą viešumoje. Per Levo Baksto parodos atidarymą Maskvoje Ksenija stengėsi neatsidurti žurnalistų akiratyje ir kruopščiai slėpė savo pilvuką.

Tačiau porą kadrų, kuriuose akivaizdžiai matyti, kad žvaigždė nėščia, paparaciams vis dėlto pavyko užfiksuoti.

Be to, parodos metu prie Ksenijos prieidavo pažįstami ir ją sveikino, o K. Sobčiak pražysdavo šypsena, bet prie žiniasklaidos atstovų ji atkakliai tylėjo, nepanorusi atskleisti draugų džiaugsmo priežasties.

Vieni iš pirmųjų aptarinėti Ksenijos nėštumą „Gyvajame žurnale“ pradėjo bendruomenės „Be fotošopo“ nariai.

„Vaikščiojau turistinėmis Maskvos vietomis, pastebėjau Kseniją... Didžiausią įspūdį paliko išryškėjęs, aptemptais drabužiais paryškintas pilvukas... Dama akivaizdžiai nėščia. Su tuo ją ir sveikiname“, – rašo bendruomenės nariai, patvirtindami savo spėjimus tuo, kad pastaruoju metu garsioji laidų vedėja renkasi laisvesnio kirpimo drabužius ir instinktyviai prisidengia pilvą rankomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)