30 metų aktorė Amber Heard praėjusią savaitę pateikė prašymą skirtis su „Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigžde ir pasiekė teismo uždraudimą 52 metų aktoriui prie jos artintis – pareiškusi, kad jis per metus ir tris mėnesius trukusią jų santuoką prieš ją smurtavo.

A.Heard pateikė Los Andželo teismui nuotraukas, kurios esą įrodo vyrą smurtavus, o trečiadienį kai kurias tų nuotraukų gavo žiniasklaida.

Pasirodžius Amber sumuštu veidu nuotraukoms, A. Deppas buvo kitoje pasaulio pusėje, Danijoje, kur jo grupė „Hollywood Vampires“ surengė gyvo garso koncertą.

Kaip rašė žurnalas „People“, Johnny ir jo grupės nariai po koncerto šventė bare „Under Masken“, kur aktorius iki 4 val. ryto gėrė ir šnekučiavosi su darbuotojais.

Nuotraukose, kurias gavo britų laikraštis „Daily Mail“, matyti, kad aktorius kalbėjosi, rūkė, o šalia jo šampaną iš butelio gėrė paslaptinga šviesiaplaukė.

Atrodo, kad dūzgės buvo palyginti neįtemptos Johnny ir šaltinis „People“ pasakojo: „Jis išgėrė tik tris ar keturis degtinės ir toniko kokteilius ir iš esmės atsipūtė po koncerto. Tai buvo palyginti rami naktis, Johnny buvo laimingas ir atsipalaidavęs ... Johnny ir darbuotojai gėrė drauge. Grupėje sėdėjo maždaug 10 ar 15 žmonių, kurie gėrė ir linksminosi.“

„Jis buvo labai malonus ir nusifotografavo su kai kuriais žmonėmis bare. Jis buvo labai draugiškas“, – pridūrė šaltinis.

J.Deppas ir „Hollywood Vampires“ savo gastrolių europinę dalį pirmadienį užbaigs Rumunijoje, o paskui grįš namo ir iškart turės stoti į skyrybų mūšį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)