TNS duomenimis, M. Galkino projektas užėmė tik 37-ąją vietą tarp visų populiariausių Rusijoje transliuojamų televizijos programų. Tam, kad padidintų reitingus, laidos prodiuseriams imtis ryžtingų veiksmų.

„Idėja nufilmuoti Alą vonioje kilo vienam iš laidos prodiuserių. Vos tik primadona išgirdo pasiūlymą – kaip mat sutiko“, – portalui „Life“ teigė šaltinis, teigdamas, jog šitaip A. Pugačiova norėjo padėti ištraukti Maksimo projektą iš bedugnės.

Vaizdo įraše matyti, kaip vonioje, pilnoje putų, turškiasi nuogutėlė primadona. Vieną akimirką ji į kambarį pakviečia savo mylimąjį Maksimą – tiesa, šis į patalpą įžengia apsirengęs kaip kultinis personažas Džekas Sperou.

Dėl to, kad A. Pugačiova kiek drovėjosi savo nuogo kūno, vyriškos lyties operatoriaus buvo atsisakyta – jį pakeitė moteris. Taip pat į vonią įžengti buvo uždrasta ir grimeriams.

#МаксимМаксим @maksimmaksimshow

A photo posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Jun 1, 2016 at 4:18am PDT

@maksimmaksimshow #МаксимМаксим

A video posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Jun 1, 2016 at 4:05am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)