„Labai sunkiai dirbau, kad turėčiau trokštamą figūrą, neketinu sustoti. Visai ne todėl, kad reikia būti „perkarusiai“, tiesiog noriu jaustis gerai“, - apie pokyčius savo gyvenime viename interviu pasakojo K. Osbourne.

Nuo 2009 metų žvaigždė atsikratė beveik 31 kilogramo, tačiau į tikslą ji ėjo mažiais žingsneliais – tiek fiziškai, tiek emociškai.

„Jeigu nersi per giliai, greičiausiai pražūsi. Viskas prasideda nuo suvokimo, jog, norint sulieknėti, nebūtina prakaituoti ant bėgimo takelio. Galima tiesiog daug vaikščioti, plaukioti baidarėmis arba tiesiog eiti su draugais į klubą, bet nevartoti alkoholio ir šokti iki devinto praikaito – tai juk irgi treniruotė. Žmonės nesupranta, jog tiesiog pakanka judėti, ir viskas“, - savo grožio paslaptis atskleidinėjo jauna moteris.

Tačiau naujausios nuotraukos rodo, jog TV žvaigždė pamiršo dietas bei judėjimą ir vėl kaupia papildomus kilogramus.

Štai taip Kelly atrodo dabar:

O taip atrodė besigirdama idealiomis formomis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)