„Aš ir mano brolis Johnas su didžiuliu liūdesiu pranešame, jog mūsų motina Nancy Dow iškeliavo anapilin. Būdama 79-erių ji mirė ramiai, savo šeimos apsuptyje, po ilgametės kovos su liga. Prašome gerbti mūsų šeimos privatumą šiuo gedulingu laikotarpiu“, – trečiadienį pranešė „Draugų“ žvaigždė.

J. Aniston ir N. Dow turėjo sudėtingus santykius. Aktorė buvo ne kartą pripažinusi, jog su motina nesutarė, nes ši buvo itin kritiška.

Jennifer Aniston ir N. Dow

„Ji buvo modelis, įspūdingas modelis, tikra gražuolė. Aš tokia nebuvau. Niekuomet nebuvau. Ir vis dar tokia savęs nelaikau. Be to, motina nemokėjo atleisti. Ji laikė savyje net menkiausią pyktį“, – per vieną interviu pasakojo J. Aniston.

Aktorės ir jos mamos santykiai pablogėjo dar 1999-aisiais, kai N. Dow parašė apie dukrą knygą, kurioje išklojo visas jos gyvenimo detales.

Pasak portalo „In Touch“, J. Aniston buvo tokia nutolusi nuo savo motinos, jog gegužės 12-ąją motiną aplankė pirmąkart per penkerius metus.

Pranešama, jog kelis insultus patyrusi N. Dow prieš mirtį buvo praradusi kalbos dovaną ir nebepajėgė vaikščioti.

Į ligoninę N. Dow buvo išgabenta naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Šaltinis portalui „Radar Online“ teigė, jog medikams iš namų nešant N. Dow, šios oda atrodė gerokai papilkėjusi, rankos iškreiptos.

N. Dow ir aktorius Johnas Anistonas susituokė 1965. Kartu jie susilaukė J. Aniston. Pora išsiskyrė 1980-aisiais. Prieš tai Nancy buvo ištekėjusi už Jacko Melicko, su juo susilaukė sūnaus Johno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)