Žinia apie 31-eriais metais jaunesnės rusų milijardieriaus išrinktosios nėštumą pasklido praėjusiais metais. Pora informaciją apie savo asmeninį gyvenimą slėpė po devyniais užraktais – savo „Instagram“ paskyroje K. Romanova paviešino tik keletą nuotraukų su vos matomu pilvu, o ir motinyste viešai džiaugtis neskubėjo.

Tikima, jog vasario mėnesį K. Romanova pagimdė vienoje prestižinių Majamio klinikų. JAV manekenė gyvena ir dirba jau keletą metų.

Tiesa, informacija apie pirmąjį V. Doronino ir K. Romanovos vaiką vis dar oficialiai nepatvirtinta. V. Doroninas džiugią žinią nei paneigė, nei patvirtino. Tokios pat pozicijos laikosi ir jo mylimoji K. Romanova.

Love outdoor workouts 🙏🙌💪💪💪

A photo posted by krissroma (@krissroma) on May 15, 2016 at 12:10pm PDT

❤️New York

A photo posted by krissroma (@krissroma) on Sep 14, 2015 at 4:18pm PDT

Rusų žiniasklaidoje plačiai nuskambėjęs V. Doronino ir gerokai jaunesnės manekenės romanas užgimė prieš daugiau nei dvejus metus. Prieš tai rusų oligarchas ketverius metus susitikinėjo su pasaulinio garso supermodeliu Naomi Campbell. Jis taip pat buvo vedęs – su buvusia žmona Jekaterina turi dukrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)