Naujai paskelbtose nuotraukose matyti, kaip abi žvaigždės viename Las Vegaso naktiniame klube glėbesčiuojasi ir glaustinėjasi, rašo dailymail.co.uk.

39 metų O. Bloomas kartu su 23 metų S. Gomez linksminosi naktiniame klube „Mandalay Bay Hotel and Casino`s Light Nightclub“, kur vyko dūzgės po jos pirmojo gastrolių „Revival Tour“ koncerto.

Vienas šaltinis „DailyMail“ sakė, kad aktorius tame pačiame klube dalyvavo viename viengungių vakarėlyje, bet pasirodžius S. Gomez, pasuko prie jos VIP stalo, kur jiedu buvo pastebėti meiliai besiglaustantys.

Pasak TMZ, porelė elgėsi itin jausmingai ir aistringai, bet teigiama, kad tą naktį S. Gomez į savo viešbučio kambarį vis dėlto grįžo viena.

Tą vakarą S. Gomez koncerto klausėsi ir buvusi O. Bloomo žmona Miranda Kerr.

Vienas šaltinis žurnalui „People“ praėjusį savaitgalį sakė, kad Selena ir Orlando „yra tik absoliutūs draugai“.

Dailymail.co.uk. susisiekė su S. Gomez, O. Bloomo ir K. Perry atstovais dėl komentarų, tačiau jie atsisakė pateikti savo versijas.

Tai ne pirmas kartas, kai iškyla įtarimų, jog pora, pirmą kartą pastebėta kartu 2014 metų balandį, yra daugiau negu artimi draugai.
2014 metais O. Bloomas yra smogęs buvusiam S. Gomez vaikinui Justinui Bieberiui, kai 22 metų dainininkas užmezgė romantiškus ryšius su jo buvusia žmona M. Kerr.

Kiek vėliau tais pačiais metais pasklido gandai, kad Orlando ir Selena susitikinėja, kai jie abu pasirodė tame pačiame renginyje Vankuveryje ir vėliau kartu parskrido namo, tačiau „Lord Of The Rings“ („Žiedų valdovo“) žvaigždė tokius įtarimus neigė.

Sausio mėnesį S. Gomez britų gražuolį „Instagram“ žinute pasveikino su gimimo diena. „Su gimimo diena, Orly – švęsk gerumą ir tai, kuo esi“, - rašė ji.

O. Bloomas su K. Perry susitikinėja nuo sausio ir paskutinį kartą buvo pastebėti kartu gegužės 2 dieną per renginį „Met Gala“. Manoma, kad pora tebėra kartu.

Kol aktorius šventė su Selena, K. Perry lankėsi vienoje Renesanso mugėje Kalifornijos Irvindeilo mieste.

31 metų žvaigždė šeštadienio vakarą socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė tokį įrašą: „Kiek metų reikia sulaukti, kad galėtum pasakyti: „Norėčiau su tavimi pasenti“? 50? 65? 31? :-/“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)