„Jaučiuosi labai ramiai. Jau viskas aišku, kaip atrodysiu ir kaip kas bus“, – DELFI kalbėjo Donatas. Pasidomėjus, kaip jis reaguoja į tokias aršias diskusijas, kilusias dėl jo naujosios šukuosenos, jis tik nusišypsojo ir patikino, kad džiaugiasi. „Smagu, kad žmonės stebi ir reaguoja, o nuomonių yra visokių, tačiau viskas gerai“, – šypsojosi D. Montvydas.

Du lagaminus, sveriančius po 35 kilogramus, drabužių į „Euroviziją“ atsivežęs atlikėjas per repeticijas jau išbandė penkis skirtingus įvaizdžius ir jau žino, kaip rengsis ketvirtadienio vakarą. „Vilkėsiu baltą švarką, su kuriuo jau repetavau, – patikino pašnekovas. – tai jau nuspręsta. Manau, kad teisingas sprendimas.“

Donatas pasirodymo metu atlieka salto, tačiau tikina, kad švarkas jam to netrukdo padaryti. „Jis visas yra standus ir šuolio metu lieka prigludęs prie kūno, todėl kažkokio nepatigumo tikrai nesukelia. Aišku, būtų kitaip, jei jis užkristų ant galvos ar panašiai, tačiau taip tikrai nėra, viskas patogu ir gerai“, – kalbėjo dainininkas.

D. Montvydas jau žino ir kaip atrodys jo šukuosena, tačiau besijuokdamas tikino, kad nori šią intrigą išlaikyti iki paskutinės sekundės. „Noriu, kad išliktų šiokia tokia paslaptis, kad būtų intrigos, tačiau viską jau žinau“, – paslaptingai tikino atlikėjas.

Beje, viename užsienio internetiniame portale Donatas pirmauja kaip seksualiausias „Eurovizijos“ dalyvis. Tokią žinią sužinojęs atlikėjas juokėsi, kad viskas čia dėl garbanų, todėl, anot jo, pasirinkti tokią šukuoseną buvo geras sprendimas.

Donatas Montvydas

Beje, Donatas šiuo metu „eurovizinius“ apdarus renkasi pats, stilisto dar nėra šalia jo, tačiau jis netrukus prisijungs. „Marius (Donato stilistas Marius Stanevičius – DELFI) prisijungs prie mūsų čia, tačiau viskas jau nuspręsta, jau žinau, kaip atrodysiu, todėl kažkokių eksperimentų nebus, – tikino Donatas. – Tačiau man tiesiog bus ramiau, kai jis bus šalia, kai pasakys, kad viskas yra gerai ir tiek.“

Donatas neslėpė, kad ši „Eurovizija“ jam daug ramesnė. „Praėjusioje „Eurovizijoje“ viskas buvo kitaip, galbūt dar nebuvau pasiruošęs. Nors atrodžiau tikrai gerai, tas raištis su Swarovskiais ir visa kita. Viskas buvo gerai, tačiau šį kartą esu viskam pasiruošęs. Žinoma, už daug ką turiu dėkoti ir komandai, kuri dirba kartu su manimi. Tai tikra šeima.“

Donatas Montvydas Stokholmu mėgaujasi plaukiodamas laivu:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)