Keturiasdešimtmetis vyras buvo užsitarnavęs mergišiaus reputaciją, tačiau žinia apie artėjančią tėvystę kelia vilčių, kad jis pagaliau jaučiasi subrendęs. Tarp ankstesnių jo garsių moterų buvo Kate Moss, Courtney Love, buvusi merginų grupės „Spice Girls“ narė Geri Halliwell ir milijardieriaus dukra Jemima Goldsmith.

Priklausomybę nuo sekso pats pripažinęs Russellas Brandas 2010 metais vedė dainininkę Katy Perry, tačiau po dviejų metų pora išsiskyrė.

Panelė Gallacher, kuri yra jaunesnioji televizijos laidų vedėjos Kirsty Gallacher sesuo, jau kelis metus su komiku palaiko santykius, kurie tai nutrūkdavo, tai vėl atsinaujindavo.

Pirmą kartą jų santykiai nutrūko 2007 metais, tačiau 2009 metais pora vėl buvo pastebėta kartu, o pernai abu praleido romantišką savaitgalį Romoje.

Kalbama, kad R. Brandas ir L. Gallacher vaiko kambarį įrenginės savo prabangiuose ant upės kranto esančiuose namuose Astone, netoli Henlio prie Temzės (Oksfordšyro grafystė). Pora čia buvo pastebėta sekmadienį, gegužės 8 dieną.

Draugas leidiniui „The Sun“ sakė: „Russellas galėjo pasiguldyti daug puikių pasaulio moterų, tačiau dabar viskas sukasi aplink Laurą ir būsimą tėvystę. Jie kaip pora gyvena pastaruosius šešis mėnesius ir yra pasiryžę kurti sėkmingus santykius. Tai atrodo tarsi naujas skyrius jų gyvenimuose ir pora mėgaujasi kiekviena akimirka, įskaitant ir diskusijas apie kūdikio vardus. Russellas jaučiasi absoliučiai laimingas. Dauguma jo artimiausių draugų turi vaikų ir jis labai nori susilaukti vaikų“.

Manoma, kad komikas norėjo vaikų ilgus metus ir tikėjosi jų susilaukti ir su buvusia žmona K. Perry, ir su Jemima Khan.

Pats R. Brandas komentuoti žinią apie būsimą tėvystę atsisakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją