„Pirmosios repeticijos metu išbandžiau du kostiumus, tačiau supratome, kad baltas visiškai netinka. Šioje repeticijoje išbandysiu du kitus derinius, abu jie bus tamsūs“, – pasakojo Donatas.

Praėjusios repeticijos metu Donatas savo „eurovizinę“ dainą atliko tris kartus. Du iš jų nuo batuto tik nušoko, trečiąjį atliko salto. „Stokholme salto nerepetuoju, tačiau sportuoju salėje, atlieku tempimo pratimus. Šį kartą greičiausiai visus kartus ryšiuos salto“, – šyptelėjo atlikėjas.

Beje, šeštadienį atlikėjas visą delegaciją ir žiniasklaidą nustebino nauja šukuosena. Iš viešbučio kambario jis išėjo garbanotais plaukais ir sulaukė daugybės komplimentų. „Mano plaukai garbanoti nuo vaikystės, tačiau prie šios šukuosenos teko padirbėti“, – juokėsi Donatas.

Kartu su Donatu Švedijoje „Eurovizijos“ laukiantis jo vadybininkas Martynas Tyla kalbėdamas su DELFI demonstravo visišką ramybę ir pasitikėjimą savimi. „Aš galiu repeticijos net nežiūrėti. Juk dirba žmonės, kurie žino, ką daro. Po pirmosios repeticijos pasakėme, ką reikia pakeisti, pažiūrėsime, ar šioje repeticijoje tos smulkmenos bus ištaisytos, – kalbėjo Martynas. – Tačiau nėra tokių dalykų, kurie būtų kažkuo „negeri“. Nėra tokio žodžio „negerai“, tiesiog yra dalykų, kuriuos būtų galima padaryti geriau.“

Beje, pats M. Tyla po repeticijų nederina jokių dalykų su švedais, tai daro delegacijos vadovas. „Mes apsitariame, pakalbame, ką galime padaryti geriau ir tada su švedais kalba vienas žmogus, juk kitaip būtų betvarkė“, – šyptelėjo į repeticiją važiuodamas Martynas.

Ir pats Donatas nuo ryto švytėjo gera nuotaika ir ramybe. Anot jo, nėra ko per daug jaudintis, atlikėjas daug dirbo ir žino, ką daro, dabar beliko tik nušlifuoti deimantą.

Taigi šios repeticijos metu pamatysime du dalykus, kurių nematėme pirmosios repeticijos metu: Donatas pademonstruos naują šukuoseną ir naujus kostiumus.

Donatas Montvydas prieš antrąją repeticiją:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)