Istorija apie dar vieną pikantišką ir skandalingą įvykį iš Kim ir Kanye gyvenimo žiniasklaidą pasiekė antradienį, kai „New York Daily News“ parašė žinutę apie apsaugos darbuotojo Steve‘o Stanulio atleidimą. Ir ne šiaip atleidimą, o atleidimą, kurį paskatino pavydo priepuolis.

K. Westas įsiuto pamatęs, kad apsauginis prie viešbučio „Waldorf Astoria“ numerio, kur prieš puotą jie buvo apsistoję, šnekina jo sutuoktinę.

S. Stanulis, kuris prieš tai dirbo policijoje ir šoko vaikinų striptizo grupėje „Chippendales“, yra dirbęs su daug garsių šeimų. Jis yra saugojęs patį aktorių Leonardo DiCaprio ir dainininkę Alanis Morissette.

„Remiantis kitu šaltiniu, Kim ir Kanye prireikė, kad kas nors iš jų personalo atneštų siuntinį. Tai padaryti savanoriškai pasisiūlė S. Stanulis. Tuo metu kitame kambaryje buvęs Kanye ėmė šaukti, kodėl tas samdomas raumenų kalnas kalbasi su jo žmona. „Taip negalima!“, esą šaukė Kanye“, – teigiama straipsnyje.

Kai garsioji pora raudonuoju kilimu žengė į puotos vietą, S. Stanulis jiems jau nebedirbo. „The Daily News“ skelbia, kad jis buvo skubiai atleistas prieš pat vakarėlį.

Per interviu „The Daily Mail“ pats atleistasis apsaugos darbuotojas tvirtina, kad tai tikrai nebuvo vienintelis konfliktas su Kanye Westu, kurį jis vadina „labiausiai susireikšminusiu asmeniu, kokį tik teko sutikti“. Esą labiausiai jį nervina, kai kas nors artinasi prie jo žmonos. Buvęs garsios poros apsauginis „The Daily Mail“ sakė, kad šiais metais iki oficialaus atleidimo garsiąją šeimynėlę saugojo apie 15 dienų, iš kurių 10 buvo per vasarį vykusią Mados savaitę. Likusios penkios dienos buvo prieš „Met Gala“ puotą. Jau Mados savaitės metu Kanye Westas kažkam iš personalo buvo nurodęs įspėti S. Stanulį laikytis atokiau nuo jo žmonos.

Kaip teigia buvęs poros apsaugos darbuotojas, jis Kim nieko ypatingo nepasakė: „Sveiki, mano vardas Steve‘as, esu buvęs policijos pareigūnas, dabar rūpinsiuosi jūsų saugumu“. Ji buvo labai miela ir maloni. Juk tai tebuvo apsikeitimas keliomis mandagumo frazėmis ir nieko daugiau, ji iš karto nuėjo į šalį. Tada prie manęs prisistatė vienas iš reperio žmonių ir pareiškė: „Mes nenorime, kad būtum šalia Kim“.

S. Stanulis Kanye Westui tikrai jaučia nemažai nuoskaudų. Jis teigia, kad reperis būtų puikus įkvėpimo šaltinis kuriant filmą „Horrible Bosses 3“.

„Nemanau, kad per visą laiką jis man tiesiogiai pasakė daugiau nei tris žodžius. Eidavau kartu su juo restoranus, kur rūpindavausi, kad niekas jam netrukdytų. Nė karto nepasiūlė stiklinės vandens. Jam tokie žmogiški dalykai tiesiog nesuvokiami. Dirbu su Saudo Arabijos karališkosios šeimos nariais. Kai jie valgo, personalas valgo kartu. Negaili arbatpinigių, tai nuostabu. Kalbant apie Kanye, su juo praleisdavau ir po 17 valandų, eidavau kartu į restoranus. Normalus žmogus pasiūlytų bent atsigerti, tačiau tik ne jis. Nesuvokiamas susireikšminimas“, – per interviu pasakoja buvęs Kanye Westo ir K. Kardashian apsauginis.

„Jis iš tų, apie kuriuos aplinkiniai vaikštinėja ant pirštų galiukų. Pastebėjau tai, kai lydėdavau jį įrašų studiją. Susidarė įspūdis, kad visi bijo, jog bet kurią akimirką jis gali pratrūkti“, – pasakoja buvęs apsauginis. S. Stanulis papasakojo ir apie vieną konkretų incidentą. Esą kartą jis įrašų studijoje iškėlė sceną vien dėl to, kad jam neįtiko pristatytas maistas. Buvo ir kitas incidentas, kai Kanye Westas norėjo pasinaudoti S. Stanulio automobiliu, tačiau prieš tai griežtai pareikalavo, kad būtų pašalintos darbuotojo dvynukų automobilinės kėdutės.

Apie „Met Gala“ vakarą buvęs garsios poros apsaugos darbuotojas sako: „Jokiais būdais neflirtavau su Kim. Kanye turėtų būti laimingas žmogus, jis turi viską. Jis turėtų už tai dėkoti likimui ir visiems su juo dirbantiems, kurie iš visų jėgų stengiasi, kad jis būtų saugus ir patenkintas“. S. Stanulis atviras – laikas, praleistas su Westų šeima, „buvo toks, kurį norėtųsi pamiršti ir jokiais būdais nekartoti“.

Tačiau kiekviena istorija turi dvi puses. TMZ susisiekė su „šaltiniais, artimais Kanye Westui“ (savaime suprantama, jie neįvardijami). Jie patikino, kad S. Stanulis buvo pasamdytas laikinai – tik kelioms dienoms iki „Met Gala“. Kuo tikėti - jūsų reikalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)