Pora abu buvo pasipuošę odinėmis striukėmis ir nuo lietaus slėpėsi po skėčiu.

26-erių D. Johnson bendraudama su žurnalistais nuolat pabrėžia, jog yra vieniša, nes neturi laiko santykiams, o po filmavimų, kuriuose tenka net septynias valandas vaidinti sekso scenose, į vyrus negali nė pažvelgti.

„Na, mes juk iš tiesų nesimylime, bet tiek laiko simuliuoti orgazmą – labai sunki užduotis. Patikėkite, jei turėčiau vaikiną, grįžus po filmavimų į jį net nenorėčiau žiūrėti. O ką jau kalbėti apie kažką intymesnio“, – sakė žvaigždė, kurios drąsos prieš kameras pavydi daugelis.

Tačiau, pasirodo, tai tik jos kaukė. Iš tikrųjų ji yra laimingai įsimylėjusi ir tai akivaizdu matant naujausias poros nuotraukas.

Anksčiau D. Johnson susitikinėjo su muzikantu Noah Gershu bei aktoriumi Jordanu Mastersonu. Jau nuo šio savaitgalio aktorę didžiuosiuose ekranuose vėl bus galima pamatyti dramoje „Didesni purslai“. Filmo „Aš esu meilė“ režsierius, kuris surinko puikią aktorių komandą, čia tęsia aistringų santykių temą ir šį kartą nagrinėja, kas nutinka, jei geismo ir malonumo neįmanoma suderinti. Pagrindinius vaidmenis juostoje atliko Tilda Swinton bei Ralphas Fiennesas, šalia jų žibėjo ir niekaip iš „50 pilkų atspalvių“ šešėlio neišsivaduojanti Dakota Johnson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją