Tiesa, į akis krito jų pasironktų kostiumų įvairovė: kol vienos moterys stulbino prabangiausiomis vakarinėmis suknelėmis, Lady Gaga atvyko išvis be kelnių, o Kanye Westas - pasipuošęs suplyšusiais džinsais.

Renginys kasmet vyksta pirmąjį gegužės pirmadienį, o visos lėšos, surinktos jo metu atitenka Kostiumų institutui. Ši šventė neoficialiai vadinama "Rytų pakrantės Oskarais" arba "Metų vakarėliu".

Kasmet "Met Gala" turi vis kitą temą, kurios rinkdamiesi rūbus raudonam kilimui, privalo paisyti žvaigždės. Šio renginio tema buvo “Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology”, tad dauguma svečių puošėsi blizgiais apdarais su metalinėmis detalėmis.

Į šventę susirenka apie 600 svečių. Šiemet bilieto į renginį kaina siekė 30 tūkst. dolerių, o staliuką buvo galima užsisakyti už 275 tūkst. dolerių. Praėjusiais metais labdarai buvo surinkta net 12,5 mln. dolerių.

Nuo 1999 metų renginį organizuoja "Vogue" redaktorė Anna Vintour.

Svečių stilių galite įvertinti nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)