Tarp D. Stein klientų – visa pramogų pasaulio grietinėlė. Jos kabinete yra lankęsi Mickas Jaggeris, Paulas McCartney, Kanye Westas, Katy Perry, Stevenas Tyleris, Mariah Carey, Liamas Gallagheris, Heidi Klum, Stingas, Eminemas ir net šviesaus atminimo Davidas Bowie. Ir tai – tik dalis jos ilgo klientų sąrašo.

Per vieną interviu D. Stein yra prisipažinusi, jog Eminemas yra „mielas ir minkštutis“, o štai aštrialiežuvis Simonas Cowellas, dar prieš sūnaus gimimą, nevengdavo užsirūkyti cigaretę ant masažinio stalo ir dievagojosi, jog niekuomet neves ir nesusilauks vaikų. Nors ne visi klientai ištveria aršius D. Stein metodus, yra tokių, kuriems kandžiojimas – išties patinka. Štai, S. Tyleris masažo metu visuomet prašo kandžioti jį stipriau.

Naujajame Džersyje gyvenanti 48-erių masažistė patikina, jog masažai su „laiminga pabaiga“ – tikrai ne jos sritis, tačiau vieną romaną su klientu ji, vis dėlto, yra turėjusi. Ir ne su bet kuo, o su Holivudo aktoriumi Bruce'u Willisu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)