Tiesa, linksmybės vyksta ne tuomet, kai juo naudojasi Hillary komanda, o tuomet, kai jis nenuomojamas ir juo naudojasi tikrasis savininkas.

H. Clinton lėktuvą nuomojasi iš įmonės, kuri priklauso milijonieriui Danui Bilzerianui. Pastarasis išgarsėjo „Instagram“ tinkle viešindamas nuotraukas iš įvairių vakarėlių, primenančių orgijas, kurias visuomet puošia dešimtys pusnuogių merginų. Dano nuotraukų albume neretai vaizuodami ir nelegalūs linksmybių būdai.

D. Bilzerianas su daugybe moterų aplink pasaulį skraido privačiu lėktuvu, tačiau, kol nenaudoja jo, nuomoja kitiems. Viena tų nuomininkių ir yra Hillary.

Danui priklausantis lėktuvas pažymėtas numeriu N701DB. Paskutinės raidės - Dano Bilzeriano inicialai.

Tiesa, kaip teigia Dailymail.co.uk, nėra žinoma, ar Hillary komandos nariai, kurie skraido šiuo lėktuvu, žino, kam iš tikrųjų jis priklauso.

Šį lektuvą Danas įsigijo 2015 metais, už jį paklojo apie 5 milijonus JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)