Kai Elvis Presley 1957 metais pasirodė per Edo Sullivano šou, Federalinė ryšių komisija pareiškė, kad jis bus filmuojamas tik nuo juosmens į viršų, kad Amerikos nepapiktintų sukamieji rokenrolo karaliaus dubens judesiai, rašo aplus.com.

Trečiajame dešimtmetyje išpopuliarėjus džiazui, tuometiniai cenzoriai ir padorumo sergėtojai pradėjo vadinti jį „velnio muzika“.

Panašiai nutiko ir smuikininkui Nicolo Paganini, kurio griežimo stilius ir greitis, ypač per gastroles Europoje, daug ką įtikino, kad jis yra sudaręs sutartį su velniu. Tai buvo 1828 metais.
Esmė ta, kad muzika ir šokis dar niekada nesužlugdė visuomenės.

Taigi atsipalaiduokite ir peržiūrėkite šį šokėjos ir trenerės Polinos Dubkovos vaizdo įrašą.
Jis svetainėje „YouTube“ pasirodė kovo mėnesį ir nuo tada buvo peržiūrėtas daugiau kaip 1 mln. kartų.

Tam yra pateisinamos priežastys. Šio vaizdo įrašo, kuriame pagal Beyonce kūrinį „7/11“ šokėjos demonstruoja savo lankstumą ir atletiškumą bei neįtikėtiną choreografiją, negalima pavadinti gašliu ar sudaiktinančiu moteris: šios šokėjos akivaizdžiai įdėjo daug pastangų ir energijos, kad savo įgūdžius pakylėtų iki profesionalumo atliekant tai, ką mėgsta.

Taigi prieš pradėdami nekęsti, peržiūrėkite vaizdo įrašą ir tuomet pripažinkite, kad tai yra meistrystė ir menas.

Vaizdo įrašas prasideda nuo vaizdų, kaip balerinos ramiai treniruojasi. Tačiau kai jos iš savo trenerio sulaukia ne itin pagrįstos kritikos... jos nusprendžia daryti tai, ką panorėjusios.

Jeigu jums vis dar nepatinka seksualūs užpakaliukų judesiai, nesijaudinkite: viskas bus gerai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)