Per šį renginį 44 metų dainininkas asmeniškai apkabino šunų veislyno savininkę, kuriai priklauso vienas gyvūnų priežiūros centras, ir kelias sekundes bučiavo ją į lūpas.

R. Martinas, kuris susitikinėja su sirų artistu Jwanu Yosefu, pasistengė, kad Ana nesigailėtų pasiūliusi tiek pinigų – jų bučinys buvo itin aistringas.

Per pobūvį Ana taip pat atrodė įspūdingai: ji vilkėjo juodą vakarinę suknelę atvira nugara ir buvo pasidabinusi daugybe papuošalų. Jos plaukai buvo surišti į aukštą uodegą.

Nepailstantis filantropas R. Martinas dėl šio bučinio laikinai primiršo savo santykių statusą – nėra abejonės, kad jis džiaugėsi idėja surinkti tiek pinigų labdarai.

Žvaigždžių kupiname renginyje taip pat dalyvavo Kate Moss ir Naomi Campbell – jos pasirodė tiek ant prabangaus raudonojo kilimo, tiek pačiame pobūvyje.

Dailusis atlikėjas puikiai supranta, kad yra žavus. Neseniai Meksikos žurnalui „Fama!“ jis sakė: „Žinau, kad esu patrauklus tiek vyrams, tiek moterims. Netikiu seksualinėmis etiketėmis, mes esame tiesiog žmonės, turintys emocinių ir seksualinių poreikių“.

2010 metais R. Martinas prisipažino, kad yra gėjus, o 2014 metais pasakojo, kaip jam palengvėjo, kai atskleidė šią paslaptį.

Kalbėdamas per radiją „Kiis FM“, tuomet 42 metų Puerto Riko popmuzikos žvaigždė sakė: „Pasijutau nuostabiai. Norėčiau dar kartą patirti tą momentą, nes jis buvo tarsi palaima“.

„Apėmė tikrai nuostabus jausmas, ir kai tai nutiko, supratau, kad visos baimės glūdėjo mano galvoje. Palaikymas, kurio sulaukiau ne tik iš žiniasklaidos, bet ir iš gerbėjų ir savo šeimos, buvo nuostabus.

Gaila, kad visuomenė verčia mus manyti, kad mūsų jausmai yra blogis“, – tuomet kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)