„Niekada neslėpiau, kiek man metų. Kiekvienais metais kartojasi ta pati istorija: atsiverčiu kokį nors žurnalą ar laikraštį, o ten – tikslus mano amžius. Nors užsimušk. Visi žino. Tiksliau tariant, nieko nežino, išskyrus amžių“, - teigė A. Pugačiova.

Dainininkė savo gimimo dieną praleis šeimos rate savo pilaitėje Pamaskvės Griazio kaime, skelbia „Komsomolskaja Pravda“.

Tai, kad primadona nenori švęsti savo 67-ojo gimtadienio, pranešė sena jos bičiulė, dizainerė Mila Stavickaja.

„Ala Borisovna sakė, kad nenori švęsti savo gimtadienio, nors, žinoma, artimiausi žmonės ras laiko ir galimybių ją pasveikinti. Man didelė atsakomybė, kad Ala Borisovna paprašė manęs tapti jos sūnaus Gario krikšto motina. Su A. Pugačiova mes esame pažįstamos daugiau kaip 20 metų. Man su ja labai lengva, nes bendraudama ji yra labai paprasta. Kartais būna taip, kad negali patikėti, jog prieš tave yra pati garsiausia šalies moteris. Žinoma, stengiuosi išsaugoti pagarbią distanciją ir mandagumą“, - pasakojo M. Stavickaja.

Dizainerė pridūrė, kad paprastai A. Pugačiova pati organizuoja šventes.

„Ala Borisovna moka užvesti: šoka, dainuoja, sugalvoja šventės scenarijus, užduotis svečiams. Ji labai mėgsta nustebinti savo svečius, kad niekam nebūtų nuobodu. Žinoma, išrinkti dovaną žmogui, kuris viską turi, labai sudėtinga“, - pažymėjo ji.

Kaip rašė Rusijos žiniasklaida, savo praėjusių metų gimtadienį A. Pugačiova šventė Izraelyje, kur buvo išvykusi gydytis. Kai kuriais duomenimis, šventėje dalyvavo tik patys artimiausi draugai ir šeimos nariai – vyras Maksimas Galkinas bei dukra Kristina Orbakaitė su vyru Michailu Zemcovu ir dukrele Klaudija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)