„Klubas „Pantera“ atkreipia dėmesį į komentarų kultūrą ir siūlo vengti pašaipių, diskriminuojančių ar kitaip žeidžiančių komentarų. Jeigu neturite nieko gražaus pasakyti, siūlome savo nuomonę pasilaikyti sau. Įžeidžiančių komentarų autoriai yra ir bus blokuojami. Kviečiame dalintis įspūdžiais ir komplimentais – taip smagiau bus versti galeriją bei fotografuotis klube. Ačiū!“

Šiuo viešu prašymu pirmadienio vakarą klubas pasidalijo savo „Facebook“ paskyroje primindamas, kad netoleruoja pašaipių komentarų, o klubo lankytojų apranga, makiažas ar elgesys yra tik pačių lankytojų, o ne komentatorių reikalas, ir jie turi teisę būti savimi, kol tai nežeidžia aplinkinių. Netrukus šis įrašas pasklido ir žinomų žmonių „Facebook“ profiliuose kaip palaikymo ženklas kovoje prieš įžeidžiančius komentarus.

„Klube „Pantera“ kiekvieną savaitgalį apsilanko ne vienas tūkstantis svečių, todėl būdami viena lankomiausių vietų Vilniuje jaučiame pareigą ne tik pasirūpinti savo svečių komfortu klube, bet ir apsaugoti juos nuo pagarbos ar elementarios kultūros stokojančių komentarų, - teigia klubo „Pantera“ atstovai. - Ir nors dauguma išsakytų minčių yra pozityvios, kartais žmonės nesusilaiko nuo pašaipių pasiūlymų droviau apsirengti ar kukliau elgtis, pasitaiko ir įžeidžiančių komentarų dėl kilmės ar rasės skirtumų.“

Per penkerius metus „Panteros“ galerijos tapo kone ikoniškomis. Jose pozuoja gražiausi miesto gyventojai, dirba vieni talentingiausių Vilniaus klubų fotografų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)