„Čia, Sumatrano Orangutanų Karantino Centre, orangutanai gelbėjami ir globojami tol, kol juos vėl bus galima paleisti į laisvę. Nelikite abejingais ir paaukokite šiems gyvūnams“, – prie nuotraukos rašė L. DiCaprio. Internautai ne tik išliaupsino šią Leondaro nuotraukos, bet ir nepagailėjo šimtų tūkstančių paspaudimų „patinka“. Beje, šmaikštesni komentatoriai nepagailėjo komplimentų ir orangutanui, kuris jiems pasirodė gražesnis už pasaulinę garsenybę.

Beje, L. DiCaprio socialiniuose tinkluose retai dalijasi savo nuotraukomis, dar rečiau – asmenukėmis. Aktorius, kuris pastaruoju metu, rodos, visa galva paniręs į klimato atšilimo bei kitas pasaulines problemas, socialiniuose tinkluose skleidžia žinią, kaip kiekvienas galėtų prisidėti prie to, kad mūsų pasaulis būtų švaresnis ir gražesnis.

Net atsiimdamas „Oskarą“ už filmą „Hju Glaso legenda“ Leonardo rėžė kalbą apie tai, su kokiais sunkumais susidūrė kūrybinė komanda kuomet filmavimo scenoms prireikė sniego. Anot jo, „klimato kaita yra reali, ji vyksta kaip tik šiuo metu, tai yra viena didžiausių grėsmių, kuri šiuo metu grasina visai mūsų rūšiai ir mes turime dirbti išvien ir pagaliau nustoti delsę“.

Leonardo kelionės po Indoneziją akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)